emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Серпня 2015 Сергій 1787

Міністру юстиції України,
Начальнику
головного територіального
управління юстиції у
Хмельницькій області


Відкритий лист.


Сьогодні 13 серпня 2013 року о 10-15, я прийшов у приміщення Хмельницької ОДА за адресом, м. Хмельницький вул. Грушевського, 87.
Зайшовши у хол, запитав чергового куди мені подати лист в головне територіальне управління у Хмельницькій області, він мені чемно відповів у 114 кабінет, зайшовши у вказане приміщення у мене взяли мій лист уважно перечитали, і вічливо відповіли ,вам не до нас ви пройшли кабінет ви трішки пройшшли, веерніться через кабінет !!!, я зайщов у інший кабінет (116 авт.), там також вічливо взяли у мене лист, також уважно його перечитали після чого мені сказали вам по коридору в наступні двері (каб. 115 авт.), я зайшов вже в третій кабінет де заходилось троє молодих працівниць, одна з них вже в третє взяла та уважно перечитала звернення, показала його іншій, сказавши їй – це звернення про доступ до публічної інформації це не до нас, взявши лист вона уважно його перечитала відповіла мені, цитую: - «вам, на четвертий поверх «туди» в кінець коридору останні двері», я перепитав «туди», це на право чи «туди» це на ліво, вона чемно відповіла на право в кінець коридору останні двері з права, піднявшись на 4 поверх і пішовши «туди» направо в кінець коридору, зайшовши у вказаний кабінет де знаходились дів молоді дівчини та молодий чоловік. Взявши у мене лист уважно його перечитав (!!!) подивившись на мене сказав: « на вашому листі на першому поверсі мали поставити відмітку про реєстрацію документа» , це вже вивело мене з рівноваги, я запитав у нього, скажіть буд ласка скільки мені ще обійти кабінетів та скільки раз піднятись та опуститись, щоб ви зареєстрували мій лист. Після чого юнак, зрозумівши, що у мене вже урвався терпець, взяв моє звернення вийшов з кабінету, та приніс мені його вже зареєстровану копію.
Пане Міність та пане начальник головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, я розумію так, що у мене мали взяти у 115 кабінеті лист зареєструвати, а потім занести його «туди» на право на 4 поверх у кінець коридору в останні двері, та передати відповідальній за подальшу його долю людині.
У мене виникає питання, а скажіть но будь ласка за рахунок кого ті молоді бюрократи отримують зарплату, на кого вони працюють, хіба не на людей ? А ось скажіть будь ласка, ще як би, старенька бабця згорблена від сапання буряків та свого городу, яка приїхала в обласний цент за 100 кілометрів і прийшла до цих молодих людей по такому ж питанню, чи змогла б вона подати хоч якийсь документ, або як би вона прийшла чи допомогли ці молоді бюрократи які важче ручки, я так думаю у руки нічого не брали написати звернення цій поважній та простій бабці.
А також чому на офіційному сайті головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області ( додаток, скріншот сайту), не вказано куди і кому потрібно подавати документи?

Громадянин України
Сергій Скоробогатий

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.59
42.36
42.37

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо