emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!
22 Вересня 2015 Макс Хмельницкий 1006

Більярдний клуб «СВ» прийняв Чемпіонат України з більярдного спорту «Динамічна піраміда» серед чоловіків та жінок

Чемпіонат України «Динамічна піраміда» серед чоловіків та жінок (відбірковий до чемпіонату світу) відбувся у більярдному клубі "СВ". Стартував він ще 17 вересня з дня приїзду та реєстрації учасників.
Нашому місту пощастило прийняти цьогорічний Чемпіонат. Нагадуємо, що в останнє Чемпіонат України більярдного спорту в Хмельницькому проходив ще 7 років тому. Єдиним та найкращим для проведення змагання такого маштабу став Більярдний клуб "СВ". Саме тут проходили змагання тоді, і пройшли цьогоріч.
Близько 80 учасників із різних міст України 18-20 вересня змагалися за титул найкращого. Усі ці роки нікому із хмельничан не вдавалося дійти до півфіналу, але не цього року. За результатами зустічей 18-19 вересня у півфінал пройшов юний хмельничанин Дмитро Голоднюк. Роки клопітких тренувань у більярдному клубі "СВ" дали свій результат – на сьогодні він бронзовий призер Чемпіонату України. Загалом Хмельниччину представили 13 учасників.
Судили Чемпіонат України з більярдного спорту судді міжнародної категорії Юрій Леонтьєв (м. Київ), Ігор Мартинюк ( м.Хмельницький), Ігор Ковтун (м. Київ), Тетяна Веккер (м. Київ).
У ході довгих, цікавих та запеклих зустрічей все-таки визначилися переможці та фаворити. Серед чоловіків не було рівних Дмитру Рибалко (м. Дніпропетровськ). Срібним призером став Ілля Сальников (м. Хмельницький). Бронзу здобули : Павло Радіонов (м. Дніпропетровськ) та Дмитро Голоднюк (м. Хмельницький). Серед жінок золото здобула Анастасія Ковальчук (м. Кременчук). Срібло дісталось Марії Пудовкиній (м. Дніпропетровськ). Бронзу ж розділили між собою Влада Куницька (м. Кіровоград) та Зоряна Притулюк (м. Київ).
Більярдний клуб «СВ» висловлює подяку всім організаторам та Федерації Більярдного Спорту України, у тому числі суддям змагання та партнеру проведення Чемпіонату - фірмі "Buffalo", яка на фінальні ігри привезла та встановила професійний більярдний стіл.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо