emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Жовтня 2015 сергій михайлович 3535

Про вибори та Лісові Гринівці, або хто (що) може примусити Василя Васильовича Лежанського працювати в рамках Законодавства України?
В Україні повним ходом йде територіальна реформа, громади сіл та міст об’єднуються створюючи нові громади. Незабаром вибори і простому виборцю важко розібратись в тому хто і що являє собою з кандидатів. Як написано в Біблії нам потрібно оцінювати кандидатів «не по словам , а по ділам». Хочу розповісти по одного з кандидатів на посаду голови об’єднаної Лісогринівецької громади, діючого сільського голову Лежанського В.В., не тому що в недалекому минулому він був прихильником ГО «Український вибір» Віктора Медведчука і навіть активно приймав участь у конференціях (конференція в ХУУПі), а тому, що дозволяє собі грубо порушувати Закони України, не виконує обов’язки сільського голови (тобто роботу за яку громада платить йому зарплату), але про все по порядку….
В 2014 році мій батько придбав земельну ділянку в селі Лісові Гринівці з метою побудувати будинок та ведення підсобного господарства. Не знав та не відав, що досить скоро ця знакова для нього подія змусить жалкувати та призведе до загострення хвороб.
Як порядна людина, спільно з сусідом Валерою, вирішив зробити соціальний внесок в село – вирівняв грейдером та висипав щебенем близько триста метрів дорого (320 тон щебня).
Все розпочалось з спроби підвести електрику до будівництва, розробивши документацію, зробивши технічну розвідку, заключивши угоди з районними електромережами з першого разу так і не зміг підєднатись до електромережі, так як за дозвіл установки кожного стовпа зі сторони Лежанського В.В. висувались вимоги «допомогти селу грошима…»
З метою залити стовпчики під паркан батько визвав фахівця який за допомогою супутника визначив чотири кутові точки земельної ділянки. Під час роботи батько запросив сусідів, щоб узгодити з ними межі. Під час узгодження виникло спірне питання, розібратись у якому мала допомогти землемір Лісогринівецької сільської ради, і тут я зрозумів, що для Василя Васильовича Лежанського Закони України не писані. Моїм батьком на ім’я сільського голови Лежанського Василя Васильовича було написано п’ять заяв і на жодну з них в місячний термін так і не надійшо жодної письмової відповіді, що суперечить Закону України «Про звернення громадян».
Терпець урвався, звертаюсь до діючих депутатів Лісогринівецької сільської ради, до кандидатів у депутати Лісогринівецької сільської ради , кандидатів на посаду сільського голови , працівників прокуратури та інших правоохоронних органів дати оцінку діям Василя Лежанського, скерувати його роботу в правове русло та не дати йому шансу ще п’ять років принижувати Вашу гідність. Обирайте гідних!
Слава Україні!
Прочитав сам, розкажи друзям!

Коментувати:
Коментарів - 0:
Від: Зоя Федорчук21.10.2015 16:56Ви наївна людина,якщо думаєте що прокуратура вам допоможе.Ми це все вже пройшли ніщо не діє - ні пр-ра ні суд ні закон:лише зв,язки та гроші.Однак дякую, що написали.

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо