emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Листопада 2015 Юрий 1048

​Чим живе Старокостянтинів

Попри голослівні політичні заяви напередодні місцевих виборів про те, що місто занепадає, Старокостянтинів живе у своєму звичному ритмі, розвивається, будується, змінюється.

Найприємнішою новиною цих жовтневих днів мабуть є те, що розпочалися значні роботи по реконструкції очисних споруд мікрорайону ІІ Вокзалу. Тут уже працює техніка, а фахівці обіцяють – уже до нового року буде реконструйована перша черга соціально значимого об'єкту. Є сподівання, що тутешні жителі нарешті отримають достойні комунальні послуги, на на вулицях мікрорайону буде чисто і охайно.

В режимі налаштування завершує свою роботу нове підприємство міста «Мегатекс індастріал». А далі – пуск акумуляторного заводу, що відбудеться вже найближчими днями.

Останні приготування до відкриття йдуть у амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги, що обслуговуватиме жителів мікрорайону цукрового заводу.

Тривають роботи по будівництву пам'ятника Т.Г.Шевченку. На часі -облаштуванню сквера, де невдовзі має з'явитися пам'ятник Великому Кобзарю. Наразі продовжуються роботи з благоустрою території, бруківкою викладено алею, завершено виготовлення скульптур окремих героїв творів Т.Г.Шевченка, але вони уже привернули увагу старокостянтинівців. Щодня сюди приходить чимало людей: молоді мами з дітками, учні шкіл та вихованці садочків, прості перехожі зупиняються аби переглянути справжні витвори мистецтва. А у минулі вихідні до скульптур для фотосесії завітала перша молода пара наречених. Є сподівання, що незабаром тут щотижня будуть фотографуватися молодята, а о пам'ятник Кобзарю ще більше приверне увагу жителів та гостей міста до цього чудового місця.

Благоустрій прибудинкових територій цими днями завершено біля будинків по вул. Попова, 19,19 (район "Дружби").

Це ще не весь перелік того, чим живе наш Старокостянтинів. Щодня у житті його мешканців відбуються якісь події та зміни. І дай нам Боже, щоб усі новини були хорошими, а якщо зміни то лише на краще!

Ірина Сапчук, фото Василя Дацюка
Сайт: http://skmisto.com/news/1132-chim-zhive-starokostjantin-v.html

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо