emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Листопада 2015 Anatoliy Savchuk 1893

Скоро вокзал станції Хмельницький стане максимально доступним та комфортним, в тому числі для маломобільних груп населення.
Не минуло ще й двох місців після узгодження плану створення умов доступності для маломобільних груп населення вокзалу станції Хмельницький всеукраїнськими громадськими об’єднаннями, що об’єднують громадян з інвалідністю, як відбулася чергова робоча зустріч з начальником вокзалу станції Хмельницький Давтяном Володимиром Георгійовичем.
В ході обговорення ходу робіт і подальших планів по створенню умов доступності, начальник вокзалу поінформував представників громадськості що метою всіх робіт та заходів є комфорт, доступність та безпека пасажирів відповідно міжнародного стандарту ISO 19011:2011.
Уважно вислухавши всі зауваження та пропозиції від керівників обласних організацій УТОС, УТОГ, ВОІ СОІУ пан Володимир Давтян запевнив що всі зауваження та пропозиції будуть враховані та реалізовані.
Представники громадських об’єднань оглянули вокзал, прилеглу територію та місця короткотермінового перебування пасажирів з особливими потребами. Хід виконання робіт та їх якість цілком задовільнили присутніх – на вокзалі буде комфортно і безпечно всім, і слабозорим людям, і нечуючим, і людям, що пересуваються на візках.
Хочу щиро подякувати від себе особисто, від колег та громадськості за відповідальну позицію начальника вокзалу Давтяна Володимира Георгійовича, за його людяність та толерантне ставлення до людей з особливими потребами.
Звертаюся також до новообраних депутатів Хмельницької міської ради та міського голови, до благодійників – на прилеглій до вокзалу території необхідно вимостити плиткою тротуар та зробити якісне освітлення шляхів пересування.
Також хочу просити керівників заводів долучитися до маленькою справи, що наближує нас до світових стандартів якості, а саме – для посадки/висадки пасажирів, що пересуваються з допомогою візків, у вагон, необхідно розробити та виготовити підйомний пристрій. Долучайтеся, не будьте байдужими, ми ж Українці!
Наступним кроком, а для новообраної влади – першим кроком, хоче стати створення послуги – СОЦІАЛЬНЕ ТАКСІ, і для цього не потрібно аж занадто великих коштів.
Що ж саме буде запропоновано пасажирам з особливими потребами на вокзалі, які послуги буде запропоновано?
А ось такі, оцінюйте та пропонуйте:
1. Замовлення квитків.
2. Зона для висадки/посадки людей з інвалідністю з/в авто.
3. Кнопки виклику працівника вокзалу.
4. Група супроводу осіб з особливими потребами.
5. Каси для пасажирів з особливими потребами.
6. Пристосована туалетна кімната.
7. Кімната санітарної гігієни.
8. Місця для пасажирів з особливими потребами в залі очікування.
9. Місця короткотермінового зберігання валіз.
10. Пандуси на шляхах пересування до/по вокзалу.
11. Доступний медичний пункт.
12. Інформаційні таблички (піктограми).
13. Кімната відпочинку (ціна по собівартості послуги).
14. Інформаційна схема вокзалу і міста з маршрутами руху.
15. Озвучування інформації та позначені фарбою шляхи пересування по вокзалу.
Пропонуємо – долучайтеся, адже вокзал станції Хмельницький – це той настрій та враження, якими ми програмуємо наших гостей на позитивне сприйняття і враження.
Створимо європейську якість разом!
Голова Хмельницького обласного товариства ВОІ СОІУ
А.Савчук
16.11.2015 року.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо