emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Листопада 2015 Сергій 854

В місті діє потужна структура органів учнівського самоврядування яка покликана бути провідником між соціумами учнів та дорослих. Чільне місце роботи учкомів та учнівських парламентів посідає культурно-масова та соціальна робота серед учнів навчального закладу. Нові ідеї, знання та навички які школярів отримують під час проведення семінарів, круглих столів, концертів, дискотек, новорічних ранків, урочистостей дозволять їм у майбутньому стати гідними громадянами та лідерами, людьми що формують громадянську позицію та впливають на майбутнє України.
19 листопада 2015 року в глядацькій залі Хмельницького міського будинку культури відбувся семінар ««Організація доступного дозвілля учнівської та студентської молоді м. Хмельницького.» для лідерів учнівського самоврядування м. Хмельницького.
«Проблема органiзацiї учнівського дозвiлля є дуже важливоюi потребує значної уваги з боку їх наставникiв,i батькiв,i влади,i, безумовно, самих учнів.
« Загальновiдомо, що якщо людина не має чим зайнятися у вiльний час, вона намагається зайняти себе чимось цiкавим, в чомусь хочуть реалiзувати себе - це є природноюi соцiальною специфiкою людського органiзму, який завжди потребує дiї, якогось заняття.І якщо вiльний час учнів не органiзований, то цей самий учень може знайти себе у негативних, асоцiальних, шкiдливих заняттях. Коротше кажучи, з’являсться сприятливий грунт для девiацiї та поступової духовно-соцiальної деградацiї особистостi. Незайнятiсть учня у вiльний час може призвести i до таких (на превеликий жаль, доволi поширених) явищ, як наркоманiя, алкоголiзм тощо» - каже Сергій Щербанюк, заступник директора Хмельницького міського будинку культури « Завданням будинку культури є допомога лідерам учнівського самоврядування в частині реалізації ідей, написання сценаріїв, контактів співаків, танцюристів, ресурсного забезпечення…»
«При будинку культури працює багато клубних об’єднань різнопланового характеру «Юність і закон» (правова освіта), «Школярик» (об’єднує учнів молодших класів), «Шкільний світ» (учні середніх класів), «Старшокласник» (учні старших класів), «Центр організації дозвілля учнівської та студентської молоді «Простір» (для лідерів учнівського та студентського самоврядування) під час роботи яких створився фонд тематичних сценаріїв, фонотека фонограм, гарні ідеї в плані організації дозвілля учнівської молоді» - ділиться Юлія Ковальчук, завідуюча дитячого сектора Хмельницького міського будинку культури «Так планується провести вже у четвертий раз конкурс краси серед учнівської молоді «MisSchool-2016». В конкурсі приймають участь майже усі школи. Перший етап передбачає проведення конкурсів в навчальних закладах силами учнів та педагогів-організаторів, на яких обирається красуня, що делегується на відбірковий кастингпід час якого представники оргкомітету у складі режисера, хореографів та фотографа відбирають 12 кращих дівчат для участі у фінальній частині конкурсу. З обраними дівчатками будуть працювати кращі спеціалісти міста в галузі режисури, хореографії, вокалу, тощо. Конкурс відбудеться 11 лютого 2016 року, на конкурс збирається неймовірна кількість глядачів, партер та балкони другого та третього поверхів ледь вміщують бажаючих і це дає впотужню енергетику підтримки конкурсанткам які розкриваються на 100% і стає зрозуміло Українки кращі всіх! За вродою, за інтелектом, за шармом, за талановитістю! До речі конкурс є телевізійним, нашим партнером є телевізійний канал «ТВ 7».»
Лідери учнівського самоврядування ділились досягненнями у сфері дозвілля, ідеями та планами на майбутнє. Переглянули фрагменти конкурсу «MisSchool-2015» до участі вирішили долучитись і ті школи що до цього моменту не брали участі.
Організатори семінару дякують управлінню освіти Хмельницької міської ради за плідну співпрацю в плані оганізації дозвілля учнівської молоді та залученню її до загальноміських культурно-масових, мистецьких та соціальних заходів.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо