emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Листопада 2015 Сергій 1109

Запрошуємо хмельничан долучитись до розроблення концепції розвитку парків та скверів м. Хмельницького.
А розпочнемо з найбільшого парку нашого міста.
Парк культури культури та відпочинку ім. М. К. Чекмана , територія площею 55.27 га. на березі річки Південний Буг, один із найбільших за площею та найбільш відвідуваний садово-парковий об’єкт у м. Хмельницькому.
Перша назва парку – ім. 50-річчя Жовтня, парк закладений в 1948 році за ініціативою комсомольців. Пізніше парк перейменували в Комсомольський, згодом в парк ім. 500-річчя м. Хмельницького, потім в парк культури і відпочинку ім. М. К. Чекмана.
Територію парку прорізають штучні канали, озера. Тут велика кількість різноманітних порід дерев та кущів. При вході в парк є алея скульптур, на території парку розміщено літній театр, музична естрада, танцювальна площадка, павільйони, атракціони, спортивні і дитячі площадки, міні зоопарк, місця для відпочинку.
На сьогоднішній день парк є досить популярним серед місцевого населення, його щодня відвідує велика кількість людей, але територія парку потребує впорядкування у відношенні атракціонів та торгових точок, які розташовані стихійно, ландшафтного облаштування, облаштування входів у парк, будівництва літніх концертних майданчиків, спортивних об’єктів, вело доріжок, тощо.
Комітет з питань науки, освіти, культури та релігії громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради зініціював створення робочої групи з метою вивчення громадської думки щодо майбутнього парків, обґрунтування встановлення потреби (ліквідації) тих чи інших об’єктів в парках та скверах м. Хмельницького.
Просимо свої пропозиції щодо концепції парків та скверів міста надсилати на електрону пошту [email protected] .

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо