emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Грудня 2015 Анастасія Площинська 833

Тренінг для правозахисників, громадських активістів та представників органів влади.
«Законна люстрація. Дізнайся все про очищення влади»

Запрошуємо до Львова всіх небайдужих до процесу очищення влади – юристів, правозахисників, громадських активістів відвідати корисний та практичний тренінг, щоб дізнатися більше про те, як відбувається люстрація в Україні.

Коли
17-18 грудня 2015 (Кінець тижня та ще й можливість залишитись на уїк-енд у одному з найбільш європейських міст України!)

Хто може бути учасником тренінгу
Громадські організації, які опікуються питаннями люстрації у своїх громадах, небайдужі активні члени громад, юристи, адвокати, правозахисники, представники органів державної влади.
При інших рівних умовах перевага надаватиметься учасникам із західних областей України.

Метою заходу є підвищення обізнаності громадськості Західного регіону України щодо процесу очищення влади, зокрема перевірки та люстрації.

В програмі заходу:

 Як відбувається люстрація, проблеми та перспективи.
 Закон "Про очищення влади", основні положення, суб'єкти, критерії, процедура тощо.
 Закон України «Про відновлення довіри до судової влади в Україні», поточний стан впровадження закону в частині люстрації, діяльність Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції.
 Міжнародний досвід люстрації. Позиція міжнародних правозахисних інституцій щодо люстрації.
 Як громадськість може взяти участь в процесі моніторингу люстрації.
 Практичні поради з користування інструментами перевірки та люстрації.

Тренери.
Микола Глотов, адвокат, громадський активіст, виконавчий директор Рівненської обласної громадської організації «Комітету виборців України».
Дмитро Гудима – кандидат юридичних наук, доцент кафедри теорії та історії держави і права юридичного факультету Львівського національного університету.
До участі у заході запрошені представники Громадського люстраційного комітету, Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України, Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції.
Реєстрація триває до 11 грудня 2015 р.. Про результати відбору учасникам буде повідомлено 12 грудня 2015 р. Про конкретне місце проведення зустрічі буде повідомлено учасникам, яких відібрано для участі.

Для реєстрації потрібно заповнити наступну форму http://goo.gl/forms/v2fdZpWIa6

Участь у заході безкоштовна! Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходу. Також відшкодовується проїзд учасників до місця проведення тренінгу і в зворотному напрямку в межах вартості проїзду в купейному вагоні потяга за умови надання документів, що підтверджуюь вартість проїзду.

Організатор заходу: Благодійна організація «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги».
Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги - добровільне об’єднання громадських організацій, які протягом багатьох років надають безоплатну правову допомогу незахищеним верствам населення та громадянам України. Нашою метою є забезпечення доступу до права через розбудову системи правової допомоги, правову просвіту та вдосконалення правового поля.
Контактна інформація:
www.pravoonline.org.ua
E-mail: [email protected]
Тел. +380382720195

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо