emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Серпня 2016 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 844

Наказом Міністра юстиції України заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації - начальником Управління державної реєстрації у Хмельницькій області призначено Лисюк Світлану Станіславівну.
05 серпня 2016 року начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Худняк Віктор Анатолійович представив нового очільника Управління державної реєстрації нашої області для колективу управління юстиції, та начальників його територіальних підрозділів. У своєму вітальному слові Віктор Анатолійович побажав плідної праці, згуртованої роботи, успіхів у роботі та нових досягнень. А також наголосив, що всі учасники конкурсу показали гарний результат, що свідчить про високий рівень та професіоналізм працівників. Сьогодні, відбувається багато реформ у сфері державної реєстрації. Основними завданнями визначено підготовку до втілення нової реформи щодо передачі повноважень органів ДРАЦС на місця, а також робота над покращенням вже втілених проектів Міністерства юстиції України.
Молодий керівник Управління державної реєстрації подякувала за підтримку та допомогу своїм колегам, пріоритетами роботи визначила належного забезпечення обслуговування громадян, які звертаються за наданням відповідних послуг, неухильне дотримання норм законодавства при здійсненні повноважень у сфері державної реєстрації.
Після представлення Світлана Станіславівна провела робочу нараду спільно з начальником відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Тетяною Войтко із керівниками територіальних підрозділів ДРАЦС.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо