emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Серпня 2016 Регіональний сервісний центр МВС в Хмельницькій області 832

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ АБИ ОБМІНЯТИ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ У ЗВ`ЯЗКУ ЗІ ЗМІНОЮ ОСОБИСТИХ ДАНИХ ВЛАСНИКА.?
У житті складаються такі обставини, коли виникає потреба замінити особисті дані власника у посвідченні водія. Частіше за все, за такою послугою звертаються молоді жінки після одруження. Для того, щоб обміняти посвідчення водія у зв'язку із зміною особистих даних власника (прізвище, ім'я та по батькові) процедура проводиться на підставі документа, який би підтвердив таку зміну. Обмін проводиться без складення іспитів. Після того, як громадянин отримав нове, старе посвідчення вилучається.
Отож обмін посвідчення водія проводиться незалежно від зареєстрованого місця проживання чи перебування особи за умови подання:
• документа, що підтверджує зміну особистих даних власника посвідчення водія;
• паспорта громадянина України або документа, що посвідчує особу та підтверджує її громадянство або спеціальний статус;
• копії довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків (у разі його відсутності у відповідних базах даних МВС) або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті);
• посвідчення водія;
• медичної довідки встановленого зразка.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо