emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
7 Вересня 2016 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 1061

УВАГА! НАБУЛА ЧИННОСТІ НОВА РЕДАКЦІЯ ПОРЯДКУ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО ТА ЇХ ОБТЯЖЕНЬ

06 вересня 2016 року вступила в дію прийнята 23 серпня 2016 року Кабінетом Міністрів України постанова № 553 “Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України”, якою врегульовано низку питань у сфері державної реєстрації, в тому числі викладено в новій редакції Порядок державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.
Так, Уряд скоротив перелік документів, що подаються заявником для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Відтепер при реєстрації речових прав на нерухоме майно не має потреби подавати документи, що перебувають у володінні державних органів.

Відомості про документ, що відповідно до вимог законодавства засвідчує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта, державний реєстратор отримуватиме в режимі реального часу безпосередньо з Єдиного реєстру документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, відомостей про повернення на доопрацювання, відмову у видачі, скасування та анулювання зазначених документів.

Також вищезазначеною постановою Уряду визначено перелік заяв для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, які можуть подаватися в електронній формі (зокрема, таке право надано забудовникам).

Уточнено інформацію про документи, що необхідні для державної реєстрації речових прав, зокрема, під час проведення державної реєстрації новоствореного об'єкта нерухомого майна, на об'єкт, утворений в результаті поділу, виділу частки, об'єднання нерухомого майна, реєстрації права власності на підставі рішення суду та реєстрації права власності за інвесторами - фізичними, юридичними особами.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо