emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Вересня 2016 сЕРГІЦЙ сКОРОБОГАТИЙ 1560

Хмельницькі електрозаправки – РЕАЛЬНІСТЬ.
На майдані Незалежності у Хмельницькому урочисто, з перерізанням червоної стрічки, 25 червня відкрили дві безкоштовні зарядні станції для електромобілів.
http://ye.ua/news/news_25300.html
Так все відбувалось, дійсно багато хто з Хмельничан, серед них і я, раділи цьому. Ми стаємо Європейським містом у відкриваються електорозаправки.
АЛЕ Є ОДНЕ АЛЕ – до мене у гості приїхав мій гарний товариш з Києва, гарний гість, гарна людина і автомобіль у нього сучасний, не просто автомобіль а ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ - Nissan Leaf , так новенький Нісан Ліф. Мій товариш запитує мене чи є у нас в місті електрозаправки я З НЕПРИХОВАНОЮ ГОРДІСЮ ГОВОРЮ Є і непросто електрозаправка а Б-Е-З-К-О-Ш-Т-В-Н-А, буквально в 100 метрах від мого будинку, давай поїхали поки авто буде заправлятись ми посидемо і випємо кави поспілкуємось, там кафешка на дворі. Іось ми поїхали на Майдан Незалежності де так гучно «урочисто, з перерізанням червоної стрічки, 25 червня відкрили дві безкоштовні зарядні станції для електромобілів», ха і що ви думаєте мало того, що вони платні так ще й не кожному на них можна заправитись, справа у тому, що заправитись на них може тільки, дивіться фото.
Ось так якого облезня я спіймав, мало того, що перед товаришем зганьбився, що в оману ввів, так перед тим у фейсбуці розписував як у нас в Хмельницькому , Європою запахло.
Вирішив я дізнатись хто це такого «ляпаса» мені та й іншим Хмельничанам дав.
І ось в тій же статі написано, що «Обслуговуватиме заправки один із ініціаторів проекту - представник автоцентрів «ЛИГА». Що це за ЛІГА, хто той мудрець з ЛІГИ, що надурив Хмельничан разом з міським головою. А ось хто депутат міської Ради Галкін Григорій Якимович , обраний від Хмельницької міської організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” за територіально виборчим округом №33, та як сказано у його автобіографії – «З 2003 року і дотепер директор авто центр “ЛИГА”.»
Так ось хто цей дотепний «жартівник», який обдурив усіх, міський голова на урочистому відкритті заявив, що кількість подібних заправок збільшиться, а скажіть будь ласка а якого милого вони нам коли « на цій зарядній станції мають право заряджатись автомобілі, які були придбані в «АВТОЕНТЕРПРАЙЗ» або автомобілі які пройшли сертифікацію на СТО «АMPERA»». І дві ці фірми мають пряму дотичність до ДЕПУТАТА МІСЬКОЇ РАДИ Галкіна Григорія Якимовича.
Ось така невесела історія трапилась зі мною та моїм Київським товаришем.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо