emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
21 Вересня 2016 Заспа Ірина 1784

Привіт усім! МЕНЕ ВЖЕ НЕМАЄ!
Так, саме немає..
Хтось таки домігся свого!
Нехай тішиться, адже вийшло, тричі мене рятували, 4 раз мій організм не витримав.

Цілий день та ніч, мої друзі та лікарі боролися за моє життя. Вони кололи мені безліч уколів, ставили крапелниці та гладили.Мене жахливо трусило, були судоми, а далі я вже і не памятаю, адже майже нічого не відчувала. Я лише почала зустрічати осінь, майже видужала після трьох намагань вбити мене, досі не знаю чим я так заважала і кому?
Я жила собі у підїзді, мені навіть там облаштували власний куточок з диваном, як у домашніх собак, сусіди були ласкавими до мене та приносили мені їжу, гладили, називали різними іменами, хто Рижка, хто Пальма, але більшість кликали мене Рікі.
Учора зранку ще ласкаво посміхалася сонечку, бігала з дітьми у дворі, грала на випередки з їхніми велосипедами. Вже ближче обіду я почала кволіти, вийшла з підїзду на вулицю аби подихати свіжим повітрям. Там я на зеленій лавочці, зустріла Ваню, він як завжди почав мене гладити, я терлась об нього своїм носиком, ставила лапку на ногу, щоб він гладив ще(я завжди так робила, аби мене погладили). І раптом відчула жахливий біль я впала на бік і з цього все почалося, увесь жах... Який тривав до сьогоднішнього ранку. Близько 7 години ранку я залишила ВАШ ЖОРСТОКИЙ ЛЮДСЬКИЙ СВІТ !

А вся справа у тому, що цю собачку отруїли ! ЇЇ труїли близько місяця, але попередні рази її вдавалось врятувати! Як сказали нам учора на ветеринарній швидкій, ВБИВЦЯ скоріш за все був просто не досвічений і неправильно розраховував яд. РАДІЙ ТВАРЮКО! Цього разу ти все правильно розрахував.
Такого болю я ще не бачила, її усю трусило, вигинало тіло, зрачки були майже на все око. Ми одразу побігли в аптеку за ліками, перед цим зателефонувавши Саші Главінському(волонтер притулку ВрятуйЖиття). Так як ми її вже лікували, коли її погризли собаки, то самі вкололи їй усі необхідні препарати, адже розуміли - зволікати не можна. Коли підійшов Саша Главінський, він побачив, що собака у критичному стані. Доколов їй ще ліки внутрімязово й внутрівенно. Ми визвали таксі і поїхали до міської ветиринарної лікарні на швидку. Там сказали, що ми зробили все що могли, лікар зробив Рікі ще деякі маніпуляції та процедури і сказав їхати назад , є шанси що вона виживе та прописав ліки на ніч. І їй дійсно ніби стало краще, перестало так судомити, але вона майже ні на що не реагувала та дуже важко дихала. Прочекавши 6 годин(саме стільки мало пройти часу до наступного введення препаратів), близько 23 30, прийшов Саша Главінський знову вколов усі необхідні ліки, зробив крапельницю і сказав ніби вона відходить. Ми поклали собачку на її диванчик, у підїзді, аби на вулиці її не покусали собаки, чи ще щось не трапилось. Вона тихенько лежала, на своєму звичному місці, її очі були повні болю та сліз, вона тоді напевно мало що розуміла та відчувала, адже її лапи та тіло не слухались, вона лежала та важко дихала. Зранку ми мали вколоти їй ще 4 уколи(вітаміни та препарати для підтримки серця). Зранку близько 7 години я прокинулась, та почала набирати ліки у шприци. Набрала та чекала Ваню, адже сама не наважувалась її колоти. Але Ваню випередила моя сусідка Маша, яка прийшла з жахливою новиною, що Рікі вже померла..
Хочу сказати величезне дякую Олександру Главінському, який увесь час нашої боротьби за життя Рікі, усіляко допомагав та підтримував, величезне дякую моєму коханому Вані Трояну ,який усі рази, коли з Рікі траплялась біда, був поруч зі мною і переймався за цю собачку як рідну йому людину, промивав рани, був з нею у лікаря,робив уколи, дякую Маші Киреї та її сімї за підтримку, і за те що допомагала відкривати ампули, коли у Рікі лише почався напад..

ЛЮДИ, ЦЕ ЖОРСТОКЕ ВБИВСТВО НЕ МОЖЕ БУТИ ЗАМОВЧАНЕ!

Я знаю безліч схожих історій, не можна на це закривати очі, те що наша влада не дбає про бездомних тварин, не дає права вбивати їх! Ці тварини кращі за багатьох людей! Вони досі довіряють кожному з нас, після безлічі разів зради..побиття, знущань, вони підходять до нас, ластяться, їдять те що ми їм даємо, не чекаючи ніякого підступу! Наш світ і так жорстокий, ТОЖ НЕ ПОШИРЮЙМО ЖОРСТОКІСТЬ ТА НЕ БУДЬМО БАЙДУЖИМИ! Якщо ви стали свідком подібної ситуації не стійте осторонь, а намайтесь допомогти! Якщо ви помітили підозрілих людей, які розкидають їжу, чи щось підмішують, чи просто роблять щось підозріле з тваринами, поширюйте інформації серед суспільства, звертайтесь до поліції, до громади, у притулки! А ГОЛОВНЕ НЕ МОВЧІТЬ І НЕ ПРОХОДЬТЕ ПОВЗ, типу "моя хата з краю я нічо не знаю"!
А правда що до нашої їсторії ще вспливе і я впевнена, що скоро ми дізнаємось ім*я ВБИВЦІ! ПОКАРАННЯ ЙОГО ОБВ*ЯЗКОВО ЗНАЙДЕ!
МАКСИМАЛЬНО ПОШИРІТЬ, БУДЬ ЛАСКА!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо