emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Жовтня 2016 сергій скоробогатий 925

ОГОЛОШУЄМО ПІКЕТ НАЦПОЛІЦІЇ !!!
6 жовтня сотні громадських активістів пікетуватимуть Головне управління Нацполіції у Хмельницькій області. Один за одним випливають факти цинізму і зухвалості, які процвітають у вищих ешелонах правоохоронців. Перші особи поліції у величезних розмірах розкрадали службове пальне і значні суми коштів, які призначалися на закупівлю продовольства для підрозділів в зону АТО. Корупційну схему викрила Генпрокуратура. Попри це уся поліцейська верхівка на місці. 5 народних депутатів звернулись до голови Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності з вимогою взяти під контроль прозорість розслідування цієї кримінальної справи. Доки триває досудове розслідування у цій справі, керівництво продовжує віддавати злочинні накази. Один із них – особисте розпорядження начальника управління М. Семенишина. Виконуючи наказ, поліцейський спецпідрозділ, застосовуючи грубу фізичну силу, доставив у відділ поліції мирних мітингувальників, які домагалися повернення їм боргів Білогірським молокозаводом. В наслідок чого у затриманих лікарі констатували переломи, струс мозку, численні забої м’яких тканин. І ця ситуація стала останньою краплею, бо нагадала нам майдан і його розгін. Це ті ж беркутів ці, тільки в шкурі поліцейських, роблять ту ж чорну справу з веління керівництва управління. Це лише окремі факти, які стали відомі широкому загалу. Криміногенна обстановка в області стає дедалі більш напруженою. Її не можуть приховати вже навіть поліцейські звіти. Невідомо за які заслуги Семенишин отримує звання генерала, займаючись не виконанням реальних службових обов’язків, а фактично популізмом і власним піаром. Поліцейська верхівка цинічно обкрадає АТОшників, її спецпідрозділи дотримуються стилю беркутівців . Чи така поліція з народом? Чи може на неї покластися народ? Запитати про це під стіни поліцейського управління прийдуть близько 700 чоловік. Свою участь у пікеті вже підтвердили Хмельницька обласна організація «Спілка учасників миротворчих операцій», Хмельницький окремий козацький курень ім. І. Нечая Українського козацтва. Громадська організація Народний Акти, громадські організації учасників АТО, військові. Будуть родини постраждалих у Білогір’ї мітингувальникі, фермери , власники корів які здавали молоко, Аграрний кооператив та численні активісти, які не хочуть терпіти поліцейську наругу.
ХМЕЛЬНИЧАНИ, ПРИЙДІТЬ ДО ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ НАЦПОЛІЦІЇ, ПІДТРИМАЙТЕ ПІКЕТУВАЛЬНИКІВ !

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо