emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Жовтня 2016 Юлія Кам'янець-Подільський більше на kam-pod.ye.ua 11473

Коханка Семенишина відстоює його честь і гідність

Про те, що Вікторія Кохановська постійно відстоює честь мундира Миколи Семенишина ні для кого не секрет. Як тільки розгоряється якийсь скандал з ним у головній ролі – вона тут як тут…


«6 жовтня 2016р. Розіграний Театральний Виступ - Пікет Обласного Управління Поліції !!!!!!!
Від Семенишина вимагали, молоко, гроші та у відставку....»
Саме це написано на сторінці Вікторії Кохановської у Фейсбуці. Вона ж бо під час самого мітингу задавала всілякі «навідні» питання, тим самим намагалася хоч якось відпрацювати гроші, які їй заплатили.
«Я розповім Вам - ПРАВДУ !» - так називається її невеличке розслідування. Вона навіть не полінувалася поїхати під ворота ТОВ «Білогір’я молокопродукт» і вже там у своєму відео розповідає, що ніяких мітингувальників там не бачить. Воно й не дивно, бо ж всі поїхали під стіни ГУ НП у місто Хмельницький та у Київ.
Крім того, Вікторія у своїх відео стверджує, що ніхто селян не бив та й взагалі, гроші їм ніхто не винен…
«Мені досить стало цікаво, Хто винен... та що це взагалі відбувалося.... бо поліції було в три рази більше ніж самих мітингувальників.... а пояснення Миколи Семенишина та навіть самого радника Арсена Авакова Михайла Апостола, які вийшли до людей - ніхто не слухав....»
Попри десятки телекамер та журналістів, на всіх відео «майорить» голова лише пані Вікторії, та й відповідь на запитання Семенишин дає лише їй…
Опісля мітингу Вікторія мило пішла під ручку з Миколою Семенишиним… Про що говорили?.. Цього нам знати не дано…
До своїх так званих розслідувань приплела і якихось найманців, і колишніх в’язнів, і депутатів й т.д.
«То хто ті наймані бійці 10-15 чоловік, які вчиняли незаконне блокування заводу та робили картинки для преси???» Так вона продовжувала писати далі у своєму пості… А от те, що там стояли прості селяни… вона й нібито не бачила… Чи не хотіла бачити. Те, що тисячі селян-одноосібників, серед яких багатодітні матері та старенькі одинокі бабусі, що виживають в селі за рахунок здачі молока – її теж не цікавить…
Особливу увагу вона приділяє й своєму «роботодавцю» - головному поліцейському у Хмельницькій області. «Я думаю вже всі помітили, як мене і Семенишина по особливому ненавидить "Жовта преса".... Не знаю, як ... але впевнена, що він за себе ще здачу та по зубах в змозі дати і не дивлячись чи проданій прокуратурі чи злочинцям на державних кріслах...»
Дати здачу… це ж як?.. Поливати звичайних людей «брудом» і привселюдно погрожувати? ..
Ще у своїх записах Вікторія постійно говорить про театральні дійства… Так от… здається, що єдиним театром одного актора були усі її «репортажі» з місця подій.
Якщо у нас буде стільки продажних журналістів, які просто відпрацьовують свої гроші, то чи будемо ми знати правду?!

Юлія Кам'янецька

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо