emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Жовтня 2016 Заспа Ірина 869

Експресія мужності та відваги

Сьогодні, 10 жовтня у бібліотеці Т.Г. Шевченка відбулося урочисте відкриття виставки робіт юної художниці Малишевської Діани. На експозиції представлено 15 чоловічих портретів різних форматів та технік.
Як розповідає сама авторка, її надихають персонажі сильні духовно і фізично. Тому це переважно актори відважних ролей, та гонщики Формули-1. «Зазвичай, найбільше мене приваблює у малюванні портрета – це очі, дуже подобається промальовувати усі ці дрібні деталі, кожну вію, хочеться якнайточніше це все передати, адже очі – це дзеркало душі людини. У кожній роботі намагаюсь передавати емоції і почуття персонажа та вкладаю частинку своєї душі.», – ділиться художниця.
На виставку завітало чимало гостей. Зокрема й перші педагоги-наставники : Дударчук Марина Володимирівна викладач Хмельницької художньої школи та заслужений художник УРСР Андрійчук Михайло Омелянович. Михайло Омелянович побажав наснаги, дав настанови на майбутнє своїй колишній учениці та зазначив, що кожна робота має душу, яка відображається у виразах облич та очах.

Запитуємо про враження гостей


• Все просто супер. Особливо вражає характер та реалістичність робіт,нагадували фотографії. (Кохан Анастасія 18 років)

• Для мене як для фотографа, дуже важливо, аби погляд був «живим», тут він «живий» і це вражає. Саме «живі очі» відрізняють якісну роботу від прохідної. Дуже сподобався портрет Кімі Райкконена, потрібно витратити багато сил та часу аби намалювати настільки детальну роботу. На картинах зображені переважно зірки, хотілось ще б побачити персонажів намальованих з натури. (Олійник Антон 24 роки)

• Враження від робіт чудові, Діанка розумниця. Бажаю їй творчого натхнення та багато таких виставок . Олександр Тихончук 22 роки

• Приємна атмосфера, гарні роботи, видно скільки праці у них вкладено. Хотілось побачити ще б портрети наших українських дівчат, жінок. (Ольга Гнатівна 76 років)

• Я був надзвичайно вражений талантом. Не міг уявити, що людина може настільки гарно малювати. Все було на висоті! (Іван Троян 20 років)
Ознайомитись з виставкою можна буде ще до початку листопада, за адресою вул. Свободи, 51.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо