emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Жовтня 2016 Оксана 864

26-27 жовтня в нашій бібліотеці відбулось ІІ-ге Бібліографічне бієнале «Інформаційні ресурси: від традицій до цифрового стилю життя», яке стало своєрідною презентацією послуг та ресурсів творчо-інформаційної лабораторії бібліотеки - інформаційно-бібліографічного відділу. В програмі цьогорічного бієнале - ознайомлення наших користувачів з розмаїттям форм та методів інформаційного забезпечення потреб користувачів, з якими працює колектив сьогодні, щоб відповідати вимогам сучасності та шляхами адаптації від традиційної до цифрової культури, якими йшла бібліотека, щоб сьогодні впевнено називати себе інформаційним центром для юнацтва,.
Протягом двох днів роботи бієнале проводились майстер-класи «Я б в бібліографи пішов…Хай мене навчать!», «Застосування Інтернет в бібліотечних процесах», інформ-консультації «Сайт ХОБЮ: пошукові можливості», демонстрація відеопортфоліо «Наша справа-улюблена справа та приємне захоплення!» про роботу інформаційно-бібліографічного відділу–були цікавими та водночас пізнавальними як для користувачів, так і для співробітників нашої бібліотеки…
Для студентів ІІ-го курсу ВПУ№25 працівники інформаційно-бібліографічного відділу провели слайд-лекцію «Web-стиль ХОБЮ», на якій ознайомили майбутніх операторів комп’ютерного набору та обліковців з інформаційним потенціалом бібліотеки, її можливостями, пошуковими можливостям ЕК бібліотеки та ЕК-онлайн на бібліотечному сайті, знайомили з власними електронними ресурсами та базами даних, секретами результативного пошуку інформації в пошуковій системі Google, послугами Інтернет, розмаїттям інформаційних та бібліографічних видань. А наостанок студенти виконали практичні завдання по пошуку документів в електронному каталозі бібліотеки та позмагалися, хто швидше знайде потрібну інформацію.
В рамках фестивалю відбулися оглядові екскурсії бібліотекою, відвідувачів ознайомили з історією бібліотеки, її здобутками, направленнями роботи кожного відділу, з роботою клубів та об’єднань, книжковими виставками рідкісних та цінних книг з фонду бібліотеки, виставками творчих робіт. Також усі бажаючі могли проявити кмітливість та читацьку ерудицію, активно змагаючись у бібліографічному конкурсі «Бібліоерудит» та у розгадуванні бібліографічного кросворду, де виграшними лотами стали солодкі призи.
«Круто!Яскраво!Насичено!Цікаво!" – отримувати такі слова вдячності про бієнале–велика винагорода для нашої бібліотеки, ми невтомно працюємо для наших читачів, адже наш девіз: «Завжди в неспокої, у пошуках,в натхненні», тому колектив ніколи не зупиняється на досягнутому. Попереду–велика праця, нові ідеї і їх втілення, пошук інноваційних шляхів розвитку, більш високі ступені й значні досягнення!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо