emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
31 Жовтня 2016 Сергій Скоробогатий 1118

СИМПТОМ «ЛЬОНІ КОСМОСА»

«Згідно з даними Global Financial Integrity,
з кожним доларом, який надходить в Україну,
шість залишають її територію.»

Як сказав колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен - "Серйозний інтерес, проявлений як з боку народу України, так і з боку тисяч чиновників, які заповнили форми (е-декларування, - Авт.), демонструє сильну волю до боротьби з корупцією. Україна зробила важливий крок, щоб порвати з корупцією і забезпечити чисте й ефективне державне управління. Електронні декларації мають першорядне значення, і вся Європа має на це звернути увагу й аплодувати цьому важливому кроку", ( прес-служба фонду Rasmussen Global.)
30 жовтня о 24:00, етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб’єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, був завершений. За підрахунками, йдеться про приблизно 30 тисяч осіб. З наступного року данні усіх чиновників, суддів, прокурорів чи поліцейських мають бути в загальному реєстрі. Ця система (е -декларування, - Авт.) забезпечує повний доступ громадськості до активів і майна вищих державних посадових осіб України і членів їхніх сімей. За даними офіційного сайту Єдиного державного реєстру декларацій, станом на 24.00 30 жовтня у реєстрі значаться 118 тис. 173 документи.
http://zik.ua/news/2016/10/31/taran_naslidkom_edeklaratsiy_maie_buty_ne_zabraty_i_podilyty_a_kontrol_982865
Це загально доступна інформація, але у мене особисто виникає запитання до чинних можновладців, вам не страшно, ви не боїтеся, спати на тих матрацах набитих готівкою, вас вночі не мучать жахи, вам не муляють в бік мільйони доларів. А як відносно совісті, хоча про що я, ви навіть не знаєте що таке совість, а взагалі звідки вона у вас могла взятись. Як що у ваших очах крім «кешу», «відкатів» та дяка за вирішене питання нічого немає. А чи замислювались ви над тим, що у ваших матрацах та трьох літрових банках лежать вкрадені вами кошти за невідремонтовані дороги, за незбудовані дитячі садочки та школи, це ліки тих людей які померли бо їм просто не було за що їх купити, це кошти моїх дітей і не тільки моїх, а мільйонів українських дітей які зараз існують в найбагатшій (ресурсами – Авт. ) державі. Ви забрали кошти у людей які сьогодні виживають тільки дякуючи своїй присадибній ділянці, те що зробили та робите це ознака низької культури, дрібної душі, внутрішньої несвободи та багатьох комплексів.
Ви хіба колись замислювались, що таке чесно заробляти гроші, хіба ви знаєте як бути бізнесменом ? У мене є друзі бізнесмени (з етичних міркувань не буду називати прізвища – Авт.) серед них є досить відомі люди в Україні, які вкладають кошти у розвиток виробництва, будують нове майбутнє нашої держави.
Ви вбивці Української економіки, ви банальні злодюжки, ви ніби прилетіли з Марсу та надієтесь, що з часом назад туди повернитесь. Сьогодні корупція створена вашими руками руйнує майбутнє України та підриває довіру до неї міжнародної спільноти. Для більшості вас, та яка загрузла в безмежній розкоші, е-декларації - квиток на той світ. Політичний. Але я не впевнений, що ви це розумієте е-декларування продемонструвало величезну кількість багатих українських політиків.
Багато хто продовжує приховувати свої доходи, про це на своїй сторінці у Facebook написав політичний аналітик Павло Нусс про Юлію Тимошенко: «Декларація Тимошенко – це декларація брехні і жадібності. Це ж як потрібно ненавидіти народ, щоб ось так нахабно брехати і відкрито вважати цей же народ тупим стадом? Більше того, сам факт того, що Тимошенко наполегливо продовжує приховувати свій бізнес і доходи, говорить про те, що ці доходи сумнівного походження».
Дуже влучно з цього приводу висловилась заступник керівника сайту «Новое Время» Олена Трибушна – «Нудить від ваших стопітсот квадратних метрів і гектарів на рило. Від домашніх збройних арсеналів – нудить. Вибачте, панове, я буду злою і грубою» http://zik.ua/news/2016/10/30/trybushna_chasy_moralnyh_vyrodkiv_982313
Мені сподобалось як на своїй сторінці у фейсбук сказав засновник фонду «Рух молоді» Володимир Полочанінов - «Сотні мільйонів доларів США готівкою, колекції годинників на мільйони доларів, винні погреби з пляшками за ціною однокімнатної квартири, картини – надбання світового мистецтва, яким місце в національних музеях, монети, скульптури, десятки будинків з площами палаців, квартири розміром більше резиденцій глав держав у яких ми клянчимо гроші, десятки супер дорогих автомобілів...», «Так ви дбаєте про свій народ який дозволив вам дебілам, покидькам і неукам все це мати?!
Я не знаю такої віри, яка могла б врятувати від гніву людського і Божого. Ви настільки незначні, що вас навіть важко ненавидіти, вас зневажають всі нормальні люди, які все ще є в Україні, і мені щиро шкода ваших дітей і онуків» - продовжив він.
Я думаю, що будуть спроби «ВІДМОТАТИ» все назад, з'являться законопроекти про часткове закриття інформації, буде атака на нових політиків та держслужбовців, будуть спроби поставити на одну шалю ваги, хабарників-чиновників та обдарованих професіоналів з бізнесу, підприємців, ми маємо бути до цього готовими.
Сьогодні ми з вами злодії-хабарники живемо в різних часових вимірах ви живете у пострадянській Україні - де корупція, крадіжки на всіх рівнях та голосування за гроші. А ми у новій державі – яка відродила з попелу свою армію яка наразі успішно воює, збирає гроші для неї і намагається запустити нові бізнеси. І ми з вами будемо вести безжальну боротьбу можливо і в нерівних умовах але запам’ятайте ми не здамося та не відступим, сьогодні виросло нове покоління, покоління МАЙДАНУ, покоління нових – безстрашних Українців.
Нова країна має своїх представників у владі, хоч і мало. Ці люди не збільшили статків за останні роки — вони їх зменшили, бо на зарплату держслужбовця не проживеш. Щотижня їх стає менше і менше: втома, закінчилися гроші, невизнання з боку суспільства. Ми мусимо їм дякувати, ми мусимо їх підтримувати. Це завдяки ним поле корупції зменшується, хоч і повільніше, ніж хотілося б. А це тому, що їх мало. І ми мусимо їм добряче платити, щоб вони могли продовжити розпочату справу.
Як на мене громадянському суспільству потрібно «тримати руку на пульсі» та не здаватись ми зобов’язані використати цей момент, щоб пояснити людям необхідність економічної свободи, але у тюрмах повинні сидіти злодії усіх рангів та усіх політичних команд, незважаючи ні-на що, як що вкрав ти злодій і відповідно твоє місце на «нарах».
Наше завдання — змінити систему, яка не хоче й опирається. Наша перемога не гарантована. Але важливий крок зроблено.
Після Революції Гідності в Україні створено чотири нових відомства із боротьби з корупцією, ми всі очікуємо реальних і чесних дій від антикорупційних органів але жодне з них ще повноцінно не працює. Але ж ми повинні змусити їх проаналізувати е-декларації чиновників і зробити відповідні висновки.
Шановні мої читачі я пишучи цю статтю розумію що звертатись до наших політиків це марна трата часу, але ж той хто прочитає мою сповідь, зрозуміє мій відчай та крик душі зробить відповідні висновки, завтра будуть наступні вибори думайте друзі за кого будете голосувати та кого ви виберете у владу – знову злодіїв … .

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо