emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Листопада 2016 Регіональний сервісний центр МВС в Хмельницькій області 888

За десять місяців у сервісних центрах МВС В Хмельницькій області виявили 70 транспортних засоби із перебитими номерами. Подібні авто виявляють під час проведення огляду експерта.
При купівлі авто є декілька варіантів переоформлення зі старого власника на нового: за довіреністю або у безпосередній присутності покупця і продавця авто.
Для того, аби вберегти себе від придбання транспортного засобу із перебитими номерами кузова чи двигуна , варто звернутись до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто у присутності продавця та покупця. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно, заповнюється адміністратором у електронній формі.
У алгоритмі перереєстрації транспортного засобу обов’язковим кроком є експертний огляд транспортного засобу.
Існує два види таких оглядів:
• Експертний огляд;
• Дослідження фахівця.
Експертний огляд автомобіля є обов’язковим і проводиться у всіх випадках реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку, за винятком реєстрації нового транспортного засобу, а також при вибраковці. Мета такого огляду — звірка ідентифікаційних номерів та перевірка реєстраційних документів. Такий огляд є обов’язковим і безкоштовним. Відповідний акт, складений експертом, є обов’язковим у переліку необхідних документів для оформлення послуги у сервісному центрі МВС. Експертний огляд є безкоштовним при отриманні послуги перереєстрації.
При дослідження фахівця визначається достовірність ідентифікаційних номерів та реєстраційних документів, по результату чого власник авто отримує висновок експертного дослідження. Це платна послуга і проводиться вона на розсуд власника авто.
Експертне дослідження доцільно обирати в разі, якщо при огляді експерта виникли сумніви в достовірності ідентифікаційних номерів.
Оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто у сервісних центрах МВС – є гарантією надійної купівлі авто, адже у разі виявлення змін у номерах кузова чи двигуна автомобіль відправляють на штрафмайданчик та передають справу до поліції, а новоспечений власник авто залишається і без авто, і без грошей.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо