emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Листопада 2016 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 774

Хмельницький із одноденним візитом відвідав заступник Міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергій Петухов

Під час робочого візиту заступник Міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергій Петухов завітав до Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, де відбулась зустріч із колективом Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області та системи надання безоплатної вторинної правової допомоги в області.
Учасники зустрічі обговорили питання співпраці органів юстиції та центрів з надання безоплатної правової допомоги, особливості втілення реформ Міністерства юстиції, зокрема, запровадження змішаної системи виконання судових рішень, удосконалення системи реєстрації, подання е-декларацій тощо.
Також підвели деякі підсумки вже втілених реформ. Начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк повідомив, що Хмельницька область лідирує серед областей України за кількістю створених об’єднаних територіальних громад, у нашій області вперше запроваджено он-лайн консультування громадян у сфері державної реєстрації громадських формувань через Портал державних послуг iGov тощо.
В рамках візиту заступник Міністра юстиції та начальник Головного територіального управління юстиції на базі Хмельницького університету управління та права поспілкувались зі студентством та викладацьким складом вищих навчальних закладів міста Хмельницького, які здійснюють підготовку студентів-правників. До зустрічі приєднався і ректор Хмельницького університету управління та права Олег Омельчук.
Сергій Ігорович розповів про реформи,які сьогодні втілюються Міністерством юстиції України та іншими центральними органами виконавчої влади, особливості проведення судової реформи. Також підкреслив важливість формування активної громадської позиції молоді у політичному житті, значення практичної діяльності навчаючись у виші, наголосив на необхідності втілювати реформи у життя як на території власного регіону, так і України в цілому.
Також до уваги запрошених було продемонстровано відеоролик проведеного за ініціативи Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області флеш-мобу студентів-правників з нагоди відзначення 450-річчя надання місту Хмельницькому Магдебурзького права.
Студенти були активними у обговоренні, висловлювали власну позицію та залишились в захваті від можливості поспілкуватись із заступником Міністра юстиції.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо