emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
17 Листопада 2016 Ганна Клименко 974

Гурт Rock-H зробив пропозицію Каті Осадчій

Популярний на заході України гурт Rock-H не на жарт намірився підкорити столицю. Попри те, що гурт успішно концертує в західному регіоні, їздить до Польщі, Чехії і Канади, хлопці зізнаються, що без розвитку у рідній країні їм нецікаво. Хочеться розширення як географії концертів, так і слухацької аудиторії.

Дотепер колектив провадив усю творчу роботу своїми силами - учасники гурту самі записували пісні, монтували кліпи, просували музику колективу. Із вступом у дію квот на українську музику Rock-H вирішили вивести свою роботу на новий професійний рівень. Вони заручилися підтримкою саунд-продюсера Віталія Телезіна, який працює з Тіною Кароль, гуртами Lama та Океан Ельзи. Саме нові ідеї спонукали закарпатських хлопців ризикнути і зробити творчу пропозицію зірковій ведучій Каті Осадчій.

"Чому саме їй? Справа в тому, що ми готуємося знімати яскравий кліп на пісню "Катерина", тому запросили взяти у ньому участь найзірковішу Катерину країни" - розповів лідер гурту Віктор Янцо. "Звісно ми розуміємо зухвалість такого вчинку, але колись ми тільки мріяли записуватись у студії, у якій записує свої альбоми Океан Ельзи, знімати кліпи з професіоналом, роботи якого мають мільйони переглядів, зараз це стало для нас реальністю, тому ми вирішили принаймні спробувати залучити до співпраці ведучу "Світського життя", - додав він. Поки зірка ніяк не відреагувала на пропозицію музикантів. Але зараз тривають зйомки проекту "Голос країни", тому ми ще трохи почекаємо», - кажуть Rock-H.

Довідка: Гурт Rock-H називають головним постачальником закарпатського року на українську сцену. Фахівці відзначають особливий музичний стиль гурту, який не має аналогів в Україні, гурт чи не єдиний виконує свої пісні виключно "русинською бесідою" - народною мовою, яка побутує в їхньому рідному Закарпатті. Однією з останніх відеоробіт колективу стала пісня "Яворе", відзнята посеред Карпатських гір: https://www.youtube.com/watch?v=ITkYFCNbqkM
Best regards,
Maksym Rozenko
Head of Communications
Rock-H
+38 050 342 92 23
+38 067 445 00 82
E-Mail: [email protected]
http://rock-h-orchestra.com.ua/

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо