emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
8 Грудня 2016 Анатолій Савчук 690

Відбулася робоча зустріч представників влади, громадських організацій та батьківського активу 8-ї загальноосвітньої школи м. Хмельницького по питанню інклюзивної освіти для дітей з особливими освітніми потребами.
На початку зустрічі очільник міського управління освіти Роман Миколаїв та представник активних батьків Ольга Мазур перерізали стрічку на облаштованому пандусом вході у школу.
Огляд навчальних кабінетів, пристосованих вбиралень для учнів, нових шкільних парт та змонтованих дверей для вільного переміщення учнів, що користуються візками, комп’ютерних класів та комп’ютерного обладнання для цих класів залишили позитивне враження у всіх присутніх.
Зазначені позитивні зміни в облаштуванні школи для введення інклюзивної форми навчання стали можливими завдяки фінансуванню з міського бюджету, благодійництва громадської організації «Агапе» та реалізації соціальної ініціативи «Доступна школа», яка теж фінансується з міського бюджету.
Підбиваючи підсумки робочої зустрічі начальник управління освіти Хмельницької міської ради Роман Миколаїв підкреслив на актуальності та важливості вирішення питання доступності шкіл для маломобільних школярів, окреслив завдання в освітньому напрямку розвитку рівня викладання та необхідності виховання учнів в патріотичному та національному напрямку.
Представник ГО «Агапе» запевнила присутніх щл співпраця на досягнутому не припиняється і матиме розвиток.
Керівник проекту «Доступна школа» Анатолій Савчук подякував органам місцевої влади за підтримку соціальної ініціативи «Доступна школа» та поділився планами розвитку співпраці для реалізації наступних як місцевих, так і міжнародних проектів для створення належних умов навчання «особливих» дітей.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо