emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Грудня 2016 Любов 1005

Микола Дячук занесений до Книги Пошани Шепетівської районної ради

Згідно з розпорядженням голови районної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування Миколу Дячука, депутата Хмельницької обласної ради, виконавчого директора корпорації “Сварог Вест Груп” занесено до Книги Пошани Шепетівської районної ради. Нагородження відбулися в адміністративному будинку Шепетівської райради у середу, 7 грудня
З нагоди свята за важливу роль у соціально-економічному розвитку району, розбудові та зміцненні місцевого самоврядування нагородили кращих представників Шепетівщини.
Під час заходу очільники району привітали усіх присутніх зі святом. У виступах відмітили, що без розвитку місцевого самоврядування сьогодні безпідставно говорити про будівництво демократичної правової держави. У цьому переконують і світовий досвід, і непростий шлях суверенного становлення, який проходить наша держава.
Посвідчення, занесеним до Книги Пошани, вручали Петро Дзяворук, голова районної ради та Володимир Данченко, голова виконкому районної ради І скликання.
Орденами Другого ступеня "25 років Незалежності" нагороджувала Ірина Топчій, помічник народного депутата України.
Також вручили грамоти у номінаціях: "За активну депутатську діяльність", "За підтримку і сприяння діяльності органів місцевого самоврядування", "За співпрацю з районною радою". Такі нагороди отримали корпорація "Сварог Вест Груп", благодійний фонд "Зміцнення громад", Шепетівська міська рада, Шепетівська районна державна адміністрація, народний депутат України Роман Мацола, депутати районної ради, керівники підприємств, установ, організацій, місцевих ЗМІ, представники комунальних підприємств, громадських організацій, закладів культури.
У свою чергу, зі святом присутніх привітали депутати Хмельницької обласної ради. Вони вручили кращим працівникам місцевого самоврядування району відзнаки Хмельницької обласної ради.
- Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний розвиток громад, за їхнє благополуччя, за створення комфортних умов для проживання мешканців нашого району, - сказав у своєму виступі Микола Дячук. - Завдяки злагодженій роботі представницької влади, тісному співробітництву з громадою вдається вирішувати чимало непростих завдань, реалізовувати багато перспективних планів та задумів. Тож нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашого народу.

Любов Гончарук

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо