emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Грудня 2016 poladm.gov.ua 830

15 грудня 2016 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександра Вощатинського за участю в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області О. Садов’юка, головного спеціаліста ветеринарної медицини управління здоров’я і благопулуччя тварин Держпродспоживслужби Д. Мороза, заступника начальника управління безпечності харчових продуктів і ветеринарії, головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області І. Гузара, першого заступника начальника головного управління ДСНС України в Хмельницькій області Д. Бондара, директора СТОВ Агрофірма «Маяк» В. Марченка, начальника Полонської філії «Райавтодор» І. Горбача, відбулося екстрене засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Полонській райдержадміністрації. в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Полонському районі Віталій Онофрійчук доповів про випадок захворювання свиней африканською чумою в СТОВ Агрофірма «Маяк» в м. Полонному. В зв’язку з підтвердженням діагнозу на африканську чуму свиней, з метою посилення державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду, недопущення розповсюдження збудника африканської чуми свиней, враховуючи результати епізоотичного розслідування, географічне розташування, зокрема природні та штучні межі, місце розташування та близькість господарств, схеми переміщення та торгівлі свинями, державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Полонській районній державній адміністрації вирішила оголосити свиноферму СТОВ Агрофірма «Маяк» в м. Полонному неблагополучним пунктом щодо африканської чуми свиней і встановити в ній карантин, встановити зону захисту яка безпосередньо межує з епізоотичним осередком (не менше 3 кілометри), встановити зону нагляду, яка оточує межі зони захисту від епізоотичного осередку в радіусі не менше 20 км., в яку входять наступні населені пункти Полонського району: с. Ганнусине, Сягрів, Роговичі, Червоне, Коханівка, Малі Каленичі, Великі Каленичі, Адамів, Велика Березна, Юровщина, Троєщина, Новолабунь, Титьків, смт. Понінка, с. Блидні, Котюржинці, Черніївка, Прислуч, Любомирка, Котелянка, Колосіївка, Варварівка, Новоселиця, Дубовий Гай, Радісне, Фадіївка, Кіпченці, Бражинці, Москалівка, Онацьківці, Храбузна, Кустівці, Голубча, Микулин, Сасанівка, Крачанівка, Буртин, Залісся, Липівка, Лодзянівка.
Комісією створено чотири підрозділи та затверджено їх склад для організації протиепізоотичних заходів в неблагополучному пункті, до складу яких увійшли спеціалісти ветмедицини, представники громадськості та депутати місцевих рад.
Окрім цього, районній державній адміністрації, районному сектору ГУ Державної служби надзвичайних ситуацій України в області, районному відділенню поліції, управлінню Держпродспоживслужби в районі та іншим причетним службам забезпечити безумовне виконання рішення комісії.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо