emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Січня 2017 Віктор 775

В багатьох квартирах Хмельницького нема тепла! Хай влада нарешті щось з цим зробить!
При захмарних тарифах люди недоотримують тепло в квартири!!! З початком сильних морозів на сайті Теплокомуненерго стало багато скарг на опалення: https://teplo.km.ua/spogyvacham/zvernenya.html
Люди пишуть що батареї ледь гріють, а Теплокомуненерго відписує що вони тепло постачають нормально! Скарги з конкретними адресами! Де ж дівається те тепло?!!
З тих же звернень споживачів і відписок комунальників стає ясно що така проблема виникає коли ті люди, що знімають покази тепла, закривають кран на лічильникові і тепло перестає нормально передаватися на батареї різних квартир, в дальні від лічильника квартири тепла приходить мало, а в ближні багато, а як платити то всі однаково! По правилах закручувати кран на лічильникові категорично не можна, саме Теплокомуненерго пише що кран на то не призначений і мало того, що частина квартир несправедливо мерзне, так ще й кран псується (в одній скарзі написали люди що в них вже той кран скрутили) може бути аварійна ситуація! На тій самій сторінці звернень до Теплокомуненерго на їхньому сайті люди пишуть що за таке передбачена кримінальна відповідальність. Справа серйозна, а комунальники кажуть домовлятися з тими , хто знімає покази з лічильника. А ЧОГО НАМ ДО ТИХ ЛЮДЕЙ НА ПОКЛОН ХОДИТИ, МИ З ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО ДОГОВІР ПІДПИСАЛИ І ЙОМУ ГРОШІ ПЛАТИМО!!!
Чому таке допускається??? Люди! В кого холодні батареї, беріть звоніть, пишіть, просіть нашу міську владу, щоб навели порядок в цьому питанні, щоб за лічильники відповідали Теплокомуненерго, бо ми їм великі гроші платимо, а тепла нема!!!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо