emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Березня 2017 РПЛ 1237

Олег Ляшко: «Робіть висновки, люди добрі, хто говорить, а хто робить»
Основою аграрного устрою держави мають стати фермерські господарства. Відповідний проект змін до Конституції України зареєструвала фракція Радикальної партії. «175 народних депутатів підписалися під змінами до Конституції, які ми пропонуємо. Хочу повідомити, хто не підтримав нашу ініціативу. Це «Самопоміч» та «Батьківщина». Вони відмовились, бо мають іншу думку», - наголосив лідер РПЛ Олег Ляшко на партійній конференції. Робіть висновки, люди добрі, хто говорить, а хто робить», - підкреслив народний депутат.
Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі телеканалу «112-Україна» звернувся до своєї колеги Юлії Тимошенко із закликом не блокувати законопроект про посилення відповідальності народних депутатів та чиновників за подвійне громадянство. Про це просять мільйони українці, які вимагають справедливості», - наголосив політик. Олег Ляшко також підкреслив, що під дію законопроекту про подвійне громадянство, запропонованого фракцією РПЛ, не мають попадати заробітчани. «Люди поїхали на заробітки закордон та отримали там паспорти не від доброго життя. Їм потрібно сім’ю годувати. І вони не бісяться з жиру, як депутати, які мають по 5 паспортів. Тому я вимагаю простих українців не чіпати, а відповідальність мають нести депутати, чиновники, судді та прокурори», - пояснив народний депутат.
Депутатів-прогульників у Верховній Раді потрібно притягувати до відповідальності. У цьому переконаний лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко. «Є у Верховній Раді депутати, які місяцями не ходять на роботу, не зареєстрували жодного законопроекту, не виступили жодного разу з трибуни. Цей бардак та безвідповідальність у парламенті ще раз підтверджують правильність позиції Радикальної партії - ми вимагаємо прийняти зміни до Конституції і скоротити кількість народних депутатів до 200 чоловік. Якщо всі 450 не ходять на роботу, то навіщо їх така кількість у парламенті?», - заявив політик в ефірі телеканалу «112-Україна». Водночас лідер опозиційної фракції у змінах до Конституції пропонує скасувати депутатську недоторканність, заборонити двічі обиратися до парламенту та обиратися пенсіонерам, а також припинити «сімейні підряди». «Проста дитина із села далі корівника чи свинарника свого не виб’ється, бо не має ні блату, ні «волохатої» руки, а в парламенті цілими сім’ями сидять і завтра онуків та правнуків ще будуть заводити до Верховної Ради», - обурився Ляшко. Парламентар додав, що у його фракції – «залізна дисципліна» і ніхто без поважної причини не може бути відсутній у парламенті у робочій час. «Ми відчуваємо відповідальність перед людьми, які нас обирали. Якщо люди нам довіряють, то ми не можемо просто взяти і не прийти на роботу», - підкреслив лідер РПЛ

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо