emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
31 Березня 2017 Марта Гарус 1497

Поетеса Надія Іванівна Мартинюк родом зі Староконстянтинова (на разі проживає у Красилові), в рамках святкування Всеукраїнського дня поезії, презентувала свою 7-ому поетичну збірку «Вічна земна кров». У актовій залі Хмельницького фінансово-економічного коледжу, жінка читала свої нові вірші студентам із різних факультетів навчального закладу.
За словами Надії, читати у цьому університеті їй особливо подобається, адже колишній ректор оплатив та заохотив письменницю видати одну із перших книг, що стало ще однією причиною для продовження написання віршів. У стінах цього закладу Надія вдруге презентує свої наробки.
Нова збірка - це майже автобіографічна розповідь про рідну землю поетеси, про її біль та страждання.

Надія Мартинюк впевнена, що сили та натхнення для написання віршів йде від самого Бога: 7 років тому жінка тяжко захворіла, лише віра та отець Серафим, який віддав за неї життя, допомогли їй одужати.
Надія Мартинюк не перестає писати свою поезію про справжнє життя, про світ, що її оточує та звісно, про духовну цінність нашого існування. Її книги, направду, можна називати духовним скарбом, що змінює погляди на усі матеріальні та звичні для нас речі.

«Я віршами можу говорити. Отак сідаю щодня, прошу благословнення в Матері Божої і починаю писати. За день можу 6 поезій написати …Я щиро вірю, що усім поетам дається якась божествена сила, дар, яким вони мусять користуватись» - розповідає Надія Іванівна.

В списку найближчих творчих планів Надії Іванівни – змінити структуру поетичного випробовування для усіх поетів України. Жінка мріє створити атестацію на деражавному рівні, аби дійсно знати хто спрвжній поет, а хто – «шарлатан». Для здійснення своого бажання Надія готується написати петицію та стати першою, хто пройде «поетичну атестацію». І впевнена, що зробить це успішно.

«Я би давала поетам – ручку і листок і протягом 5-ти хвилин проводила тестування на швидкість письма».

У кінці презентації збірки поетеса побажала присутнім Божого Благословіння, довголіття та здоров’я.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо