emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!
24 Квітня 2017 РПЛ 1065

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко: «Від підвищення зарплат і пенсій виграють усі!»
Підвищення пенсії не з жовтня, як пропонує уряд, а з червня вимагає лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Каже, можливості для цього є. "Немає потреби тягнути з цим питанням до жовтня. В результаті підвищення мінімальних зарплат з 1 січня, ми маємо перевиконання доходів бюджету Пенсійного фонду. Є можливості для того, щоб підняти, в першу чергу, пенсії для півмільйона українців, які отримують так звану соціальну пенсію - 947 гривень. І друга категорія пенсіонерів - це люди з великим стажем роботи, пенсія яким не перераховувалася і не осучаснювалася з 2012 року. Внаслідок цього ми маємо суцільну урівнялівку. Цю несправедливість потрібно прибрати - суттєво підняти пенсію для людей з великим трудовим стажем. А для тих, в кого нема стажу, встановити пенсію на рівні не нижче прожиткового рівня", - стверджує Ляшко. Політик порахував: щоб підвищити пенсії для півмільйона українців до прожиткового мінімуму, потрібно 8 млрд грн. На перерахунок пенсії треба ще 12 млрд грн. Тобто загалом - 20 млрд грн. А від перевиконання бюджету ПФ до кінця року очікується 30 млрд грн надходжень. "Це означає, що є всі можливості для підвищення пенсій вже зараз. Але уряд, очевидно, хоче питання підвищення пенсій ув'язати з питанням проведення пенсійної реформи. Ми пропонуємо розділити ці питання. Уряд повинен на жлобитися, внести законопроект і з 1 червня підняти пенсії", - наголосив Ляшко.
Одночасно з цим політик пропонує продовжувати піднімати мінімальні зарплати. "Ми пропонуємо за рахунок детінізації економіки, підтримки нашого Антикризового плану розвитку економіки, перекриття дірок від контрабанди на митниці - підняти мінімальну зарплату з 1 жовтня і встановити її на рівні 5000 грн на місяць", - закликає Ляшко. Каже, виграють від цього усі: і робітники, бо їх доходи збільшаться, і Пенсійний фонд, бо зростуть надходження, і бізнес, адже люди з грошима зможуть купувати більше товарів. "І головне - виграє Україна. Бо ми не будемо ходити з простягнутою рукою за мільярдним кредитом до МВФ, до Вашингтонського обкому партії, як раніше до Московського ходили. І тоді усі виграють", - переконаний політик.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.52
39.55
42.29
42.32

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо