emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Квітня 2017 РПЛ 1090

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

У 31-шу річницю Чорнобильської трагедії лідер Радикальної партії Олег Ляшко вшанував пам’ять загиблих ліквідаторів. Біля пам’ятника чорнобильцям на Троєщині, у Києві політик поспілкувався і з постраждалими в результаті аварії на ЧАЕС, та з живими героями-ліквідаторами. Олег Ляшко зазначив, що найкращою вдячністю за подвиг цим людям будуть не гучні промови можновладців, а виконання соціальних законів і рішень судів по чорнобильцям. «Наш обов’язок – гідно вшанувати пам'ять Героїв, які віддали своє життя, і забезпечити живих ліквідаторів та постраждалих усім необхідним. Найкраще вшанування їх подвигу - виконання соціальних законів та виконання рішень судів по чорнобильцям. Саме тому Радикальна партія добивається ухвалення нашого законопроекту 4442, який передбачає відновлення дії соціальних законів, прав чорнобильців на пенсійне забезпечення та низку пільг і компенсацій». Також Лідер Радикальної партії Олег Ляшко підтримав прохання людей та пообіцяв всіляко сприяти будівництву музею в пам’ять про Чорнобильську катастрофу та подвиг ліквідаторів. «Кожна дитина змалечку має знати про подвиг чорнобильців. Він має бути увіковічений у меморіалах, музеях, експозиціях. Ми не маємо права забувати про тих, хто віддав життя за нас», - наголосив політик.
Олег Ляшко порівняв учасників ліквідації аварії на ЧАЕС з Героями війни на Донбасі, які також добровільно пішли захищати рідну землю. «Тоді, коли люди йшли в самісіньке пекло, вони не думали ні про здоров’я, ні про життя. Вони йшли захищати рідну землю, як сьогодні наші військові захищають її на Донбасі. А сьогодні їм кажуть «вас туди не посилали». Ми переконані, обов’язок держави – підтримати цих людей. І ми будемо добиватися захисту їхніх прав», - наголосив Олег Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо