emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Квітня 2017 РПЛ 1107

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко разом з командою прийшов до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури з’ясувати факти, на підставі яких проти нього була порушена кримінальна справа, а також вказати на факти корупції українських топ-чиновників.
Замість того, щоб виконувати політичні замовлення, зокрема, заводити справи на опозиціонерів, САП має бути дійсно незалежним органом і ловити реальних корупціонерів. На цьому наголосив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко, завітавши до кабінету антикорупційного прокурора Назара Холодницького. Політик дорікнув керівнику САП високою зарплатою і залкикав її відпрацьовувати.
«Яка у вас зарплата? 120 тисяч! Мільйони людей, які це чують, по-перше, вас поважають, бо ви в свої 32 роки таку зарплату маєте, а по-друге – вони вимагають, щоб ви її відпахали, а не займалися профанацією!»
Політик вкотре наголосив, що справа проти нього – політичне замовлення Президента, який призначив Холодницького на посаду та дав генеральське звання.
«У кабінеті антикорупційного прокурора стоїть телефон - прямий зв'язок з президентом. Оце один з фактів, який називається "телефонне право", відомий ще з часів радянського союзу. Антикорупційний прокурор Холодницький по прямому апарату, по зв"язку з Президентом України отримує команди - проти кого порушувати кримінальні справи, проти кого закривати. І Холодницький при цьому нам розказує, що він ним не користується!", - зазначив Олег Ляшко.
Політик також закликав розслідувати конкретні факти корупції високопосадовців. В першу чергу – офшори Порошенка та Тимошенко, а також інших можновладців.
«Ми вимагаємо відкрити кримінальне провадження проти Голови НБУ Гонтаревої, яка перевела в готівку та вивела в офшори незаконно надане рефінансування. Мають бути відкриті кримінальні справи проти Бойка, який вкрав півмільярда доларів і вся країна про це знає. Також ми вимагаємо порушити кримінальне провадження за фактом продажу посади міністра екології Шевченка олігарху Онищенку. Ми неодноразово зверталися по цим фактам корупції до САП та НАБУ, але жодної реакції немає», - обурився Олег Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо