emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Квітня 2017 Святослава 2098

Депутати Рівного: «президент і Рада мають захистити сім’ю»
Депутати Рівненської міськради 27 квітня підписали звернення до керівних органів країни. Головною метою документу є захист інституту сім’ї в Україні. Водночас вони майже одноголосно виступили проти будь-яких спроб легалізації одностатевих стосунків. Звернення підтримали 35 міських обранців, 3 – проти, ще 4 – не голосували.
Абсолютна більшість депутатів Рівненської міськради підтримали ініціативу стати на захист інституту сім’ї в Україні. У своєму зверненні міські обранці просять вищі керівні органи державної влади зупинити процес викривлення дефініцій сім’ї та шлюбу. Зокрема, зберегти чинну редакцію статті 51 Конституції України, де зазначено, що шлюб ґрунтується на вільній згоді жінки та чоловіка.
Рівненські депутати наголошують на необхідності виключити із чинного Кодексу законів про працю словосполучення “сексуальна орієнтація” та “гендерна ідентичність” і не впроваджувати їх в інші закони, законопроекти і урядові документи, як такі, що несуть виключно ідеологічне та антинаукове навантаження. Міські обранці наполягають на зупиненні процесу внесення змін до нормативних актів, який затверджено Урядом в документі під назвою «План дій із реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року», в частині унормування одностатевих відносин. В тому числі, не допустити ухвалення закону України «Про цивільне партнерство». Однією з вимог є відновлення виконання функцій, покладених державою на Урядового уповноваженого з питань сім’ї.
«Обранці Рівненської міськради усвідомлюють, що в Україні відбуваються такі процеси, де лобі ЛГБТ-спільноти наступає. Депутати в Рівному виразили свою позицію: сім’я – це союз лише чоловіка та жінки. Вони підтримують збереження християнського принципу створення сім’ї й таким чином виражають, що саме ці принципи ми маємо відстоювати. Приємно вражений такою реакцією та свідомою позицією депутатів», - прокоментував Олександр Чубай, депутат Рівненської міськради.
Нагадаємо, що аналогічне рішення було утверджено в Запорізькій обласній раді.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо