emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Травня 2017 РПЛ 1056

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко пообіцяв врятувати «Мотор Січ» та сприяти підтримці національних виробників на законодавчому рівні
Політик пропонує збільшувати держзамовлення та скасувати земельний податок, щоб компенсувати збитки від втрати російського ринку. Лідер Радикальної партії, перебуваючи з робочою поїздкою в Запоріжжі, відвідав «Мотор Січ». Підприємство, яке є одним з провідних в світі з випуску авіаційних двигунів для літаків та вертольотів, сьогодні опинилося у вкрай важкому становищі. Внаслідок агресії підприємство втратило російський ринок, куди постачало 40% продукції. Окрім того, через блокаду припинилося постачання важливих деталей. Попри те, що цьогоріч державне замовлення збільшилося на 15%, до 500 мільйонів гривень, це все одно лише 5% обігу АТ «Мотор Січ». Олег Ляшко пообіцяв зробити все, щоб підприємство працювало на повну потужність і люди не втратили роботу. «Ми добиваємося збільшення оборонного замовлення, надання державних гарантій під майбутні контракти, щоб держава давала дешеві кредити. Окрім того, ми вимагаємо скасування земельного податку для підприємства. Це дозволить зекономити мільйони гривень на розвиток виробництва та підвищення зарплат працівникам», - наголосив Олег Ляшко.
Лідер Радикальної партії також побував на харчовому виробництві та спробував себе у ролі пекаря. Олег Ляшко завітав на підприємство GFS, яке виробляє кондитерські вироби та напівфабрикати для мережі автозаправних станцій. Тут працює близько 300 співробітників, які отримують близько 3,5-4 тисяч заробітної плати. Потужність підприємства – близько 10 тисяч тон хлібобулочних виробів на добу. Продукція, яку тут виробляють, користується попитом не лише в Україні, а й - у США, Канаді, Словаччині, Азербайджані, Вірменії. Олег Ляшко наголосив, що такі підприємства, які дають людям стабільну роботу і зарплату, держава повинна підтримувати та заохочувати. Зокрема, надавати дешеві кредити та допомагати з пошуком ринку збуту. «Добиваюсь, щоб у вас була пенсія нормальна, зарплата. І головне, щоб було, куди продавати свою продукцію. Нащо нам французькі бутерброди і круасани, коли у нас свої такі смачні? Французькі круасани, як на мене, нічим не кращі від наших», - зазначив лідер Радикальної партії, скуштувавши продукцію підприємства. А потім й сам спробував крутити круасани. Процес виробництва політику сподобався. Він подякував власникам підприємства, які з нуля створили таке потужне виробництво, та пообіцяв всіляко сприяти підтримці національного виробника на законодавчому рівні.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо