emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Червня 2017 РПЛ 1036

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Радикальна партія Олега Ляшка вважає, що українцям нав’язали медичну реформу, якою фактично знищується безплатна медицина
Народний депутат України, лідер опозиційної фракції Радикальної партії Олег Ляшко підкреслив, що українцям нав’язали медичну реформу, якою фактично знищується безплатна медицина.
"Тепер будуть так само у неконституційний спосіб нав’язувати антиукраїнську пенсійну, земельну реформи, в результаті яких підвищать пенсійний вік, заберуть землю…Все це робиться не для людей, а для МВФ, вимоги якого йдуть врозріз з інтересами українців", - переконаний Олег Ляшко. Натомість, Радикальна партія Олега Ляшка вважає, що Україні потрібна системна, змістовна та продумана медична реформа, яку потрібно обов’язково буде обговорити з українським суспільством та парламентом, а не тільки з МВФ. Українському народу не байдуже, які саме зміни в системі охорони здоров’я пропонує Міністерство охорони здоров'я.
Радикальна команда Хмельниччини підтримує політику захисту прав громадян українського народу, які пропагує Радикальна партія Олега Ляшка. На нашу думку, медична реформа – лакмусовий папірець успішності уряду, адже коли коштів не вистачає, уряд, на жаль, економить на пенсіонерах та пацієнтах. Медична реформа в такому вигляді, в якому її представили у ВР - цілеспрямована антисоціальна схема! Ми вважаємо, що модель нової медицини потрібно спочатку реалізувати в окремому селі, місті, регіоні тощо. Під час експерименту можна буде прослідкувати всі плюси та мінуси цієї моделі нової медицини, а вже згодом, акумулювавши здобутий досвід та мінімізуючи ризики, можна дивитися на її реалізацію в державному масштабі.
Ми глибоко переконані, що справжня медична реформа - це зміни системи, які призведуть до кращої якості медичних послуг, забезпечать більшу доступність та ширший обсяг медзабезпечення для населення всієї України, незалежно від місця проживання її громадян.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо