emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Червня 2017 РПЛ 1495

Ансамблю «Джерело» - 40 років!
9 червня 2017 року відбулося святкування 40-річчя від дня заснування фольклорно-етнографічного ансамблю «Джерело» с. Демківці Чемеровецького району Хмельницької області.
Депутати Хмельницької обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка разом з колегами по аграрному бізнесу були запрошені на святкування 40-річчя народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Джерело».
В святковий день зі сцени лунали чисельні привітання гостей з уст представників сільської громади, керівників районної адміністрації та районної ради, депутатів районної та обласної ради. Художні колективи села Демківці, району та сусідніх областей дивували гостей неповторними музичними композиціями. У всіх присутніх залишилися приємні враження від свята, яке організував для свого колективу художній керівник Віктор Володимирович Штоль.
Депутати-радикали висловлюють щиру подяку за запрошення на святкування ювілею фольклорно-етнографічного ансамблю «Джерело» та організацію свята В.В.Штоль, відділу освіти Чемеровецької громади, керівникам та художнім коллективам, які були присутні на святі, за змістовну підготовку і проведення концерту. Особлива подяка діткам Демковецького дитячого садочка за веселий танець.
«Скільки гостей, пошановувачів вашої творчості в залі! Це свідчення того, що ансамбль працює, дарує глядачу своє мистецтво. Щиро дякуємо за запрошення й зичимо вам і вашому колективу гідно відзначити ювілей, подолання всіх труднощів і подальшого процвітання», - звернувся до керівництва та учасників ансамблю Володимир Присяжний, депутат-радикал Хмельницької обласної ради.
Крім теплих та щирих вітальних слів, учасники та керівництво фольклорно-етнографічного ансамблю відчули особливу турботу з боку запрошених гостей - організатори свята дякували за фінансову підтримку гостям свята, в тому числі і депутатам обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Скринчуку О.Л., керівництву Чемеровецької громади в особі депутата-радикала районної ради, заступнику голови ради Войтову Ю.В.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо