emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
16 Червня 2017 РПЛ 1053

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА – НА ЗАХИСТІ ІНТЕРЕСІВ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

Сьогодні, 15 червня, у приміщенні обласної державної адміністрації відбувся регіональний круглий стіл «Політичний діалог – крок у майбутнє». Захід відбувся за ініціативи Хмельницької територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка та ГО «Громадська взаємодія інвалідів».
В обговоренні взяли участь депутати Хмельницької обласної ради, ГО Хмельниччини, що опікуються інвалідами, представники Товариства Червоного Хреста, громадські організації Київщини.
Учасники обговорили можливість залучення представників організацій, які захищають інтереси людей із особливими потребами, до складу органів виконавчої влади.
Голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка в Хмельницькій обласній раді Тетяна Зеленко наголосила, що команда РПЛ та її Лідер Олег Ляшко завжди тримають в центрі уваги співпрацю з людьми із особливими потребами. Більше того, Радикальна партія Олега Ляшка виборює їх невід’ємне право брати участь в ухваленні рішень, важливих для громади і держави загалом.
«Сьогоднішня подія – важливий крок у налагодженні співпраці між депутатами та людьми з особливими потребами. Одним із важливих рішень, яке ми сьогодні ухвалили, є пропозиція включити представників організацій, які опікуються проблемами людей із особливими потребами, до складу виконкомів місцевих рад. Адже таким чином вони зможуть впливати на прийняття цими радами рішень, важливих для людей з особливими потребами», – прокоментувала голова Хмельницької ТО РПЛ Тетяна Зеленко.
«Цей захід – перший крок у тому, щоб змінити ставлення суспільства до людей із інвалідністю. Суспільство має усвідомити, що інваліди – це ті люди, яким важко жити, а не ті, кому треба ввесь час “допомагати” – так, щоб їм жилось іще важче», – підкреслив учасник круглого столу Юрій Федун.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо