emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Червня 2017 Венгрова Тетяна 1990

20 червня у бібліотеці-філії №11 Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи була проведена літня ігротека настільних ігор «Шалений ігромікс». Юні відвідувачі цього дня грали надзвичайно популярні на сьогодні ігри: «Каркассон», «Сет», «Монстр у Токіо», «Рицарі та замки».
«Настільна гра – це найкраще і найкорисніше дозвілля для дітей та підлітків. У Європі та Америці існує ціла індустрія, яка спрямована на розробку та виготовлення якісних настільних ігор. Вони позитивно впливають на дитину, розвивають логіку, зір, слух, моторику, тренують зорову пам’ять, а також стратегічне і тактичне мислення. У нашій бібліотеці працівники мають досвід проведення навчальних та розвиваючих настільних ігор. Ми залучаємо дітей і молодь навчатися та граючись розвиватися, підбираючи їм відповідні ігри. Адже настільні ігри діляться не тільки за категоріями, а й за віком учасників. Сьогоднішній захід з дітьми дитячого табору ХОБФ «Карітас» – це одна з ігротек, які ми регулярно проводимо для своїх відвідувачів літом», – зазначила завідуюча бібліотекою-філією Тетяна Венгрова.
«Діти чудово відпочили, граючи в настільні ігри, – розповіла викладач ХОБФ «Карітас» Наталія Гринишин. – Таке дозвілля допомагає прищепити навички спілкування, командної взаємодії та прийняття рішень. Бібліотека у дітей тепер асоціюється не тільки з книгою, але й з веселими іграми».
«Я з товаришами грав дуже цікаву німецьку гру «Каркассон», – ділиться враженнями учасник ігротеки Олександр Губерт. – Її поле складається з пазлів, які гравці викладають по черзі під час свого ходу. Так вибудовується ціла територія, яку потрібно захопити за допомогою свого народу. Потрібно добре думати, на яку частину земель відправляти своїх людей, адже дорога, замок, монастир та поле, з яких складається територія, приносять різну кількість балів. Мені вдалося виграти майже в останній момент – я вдало захопив замок і на кілька балів обігнав Артура, який був попереду протягом всієї гри. Я дуже щасливий своєю несподіваною перемогою!»

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо