emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Червня 2017 РПЛ 1185

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Візит народного депутата України від Радикальної партії Олега Ляшка Василя Амельченка на Хмельниччину

Напередодні Дня медичного працівника на Хмельниччину завітав народний депутат України, голова виконавчого апарату Радикальної партії Олега Ляшка Василь Амельченко та координатор Хмельницької області від РПЛ Бауер Михайло аби привітати колектив ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» лікарні із професійним святом. Найкращі працівники лікарні були відзначені почесними грамотами за дорученням та особистим підписом Олега Ляшка. Також під час візиту було обговорено ряд нагальних проблем ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» та шляхи їх вирішення.
Принагідно відбулася професійна дискусія на тему, яка турбує працівників галузі, а саме - проведення медичної реформи. «Радикальна партія робить все для того, щоб відстояти інтереси кожного громадянина, в тому числі і в сфері охорони здоров’я. На нашу думку, рівень медичного обслуговування – лакмусовий папірець успішності уряду та держави в цілому. Ми підтримуємо десятки лікарень по всій країні, відшукуючи можливості облаштувати медичні заклади сучасним устаткуванням. Саме з ініціативи Олега Ляшка почала діяти програма «Доступні ліки», а зараз добиваємося безкоштовних медоглядів для українців та збільшення зарплат для лікарів. Ми глибоко переконані, що справжня медична реформа - це глибокі системні та поступові зміни, які призведуть до покращення якості медичних послуг, забезпечать доступність та повний обсяг медичного забезпечення для населення всієї України», - наголосив Василь Амельченко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо