emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Червня 2017 РПЛ 864

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Заява Радикальної партії Олега Ляшка щодо діяльності прокремлівських ЗМІ В Україні
Правоохоронні органи повинні ретельно розслідувати корупційні дії редакції Страна.уа та захистити інформаційну безпеку держави.
Радикальна партія Олега Ляшка вітає правоохоронні органи України, які провели операцію по виявленню та припиненню корупційних дій з боку головного редактора сайту Страна.уа І.Гужви.
Даний громадянин особисто шантажував народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитра Лінька, вимагаючи хабар у розмірі 20 тисяч доларів США в обмін за відмову від публікації нібито компрометуючих матеріалів.
Природньо, що народний депутат повідомив про факти вимагання правоохоронні органи, які блискуче виконали свою роботу.
Радикальна партія Олега Ляшка закликає правоохоронців провести всі необхідні слідчі дії та притягнути зловмисника до відповідальності у відповідності до українського законодавства.
Однак, покарати лише одного шантажиста та корупціонера, очевидно, недостатньо.
Радикальна партія Олега Ляшка звертається до правоохоронних органів із закликом розслідувати та припинити діяльність інформаційних ресурсів, які напряму фінансуються державою-агресором і займаються відвертою антиукраїнською пропагандою.
Радикальна партія Олега Ляшка звертає увагу на той факт, що І.Гужва свого часу очолював російський ресурс Кремль.org, а після створення сайту в Україні продовжив таку ж відверту і цинічну пропаганду в нашій країні. Також в Україні продовжують працювати інші рупори кремлівської пропаганди, такі як телеканал Інтер.
Радикальна партія Олега Ляшка вимагає невідкладних дій правоохоронців по захисту інформаційного простору України, заборони діяльності п’ятої колони та рішучих заходів, які сприятимуть встановленню громадянського миру в нашій державі.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо