emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Червня 2017 РПЛ 1023

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Участь депутатів від Радикальної партії Олега Ляшка у Дні депутата

20 червня 2017 року у м. Красилів відбулося виїзне засідання Дня депутата, у якому взяли участь депутати фракції обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка.
Головною темою для зустрічі було обговорення актуального питання: «Про стан професійної освіти в області та забезпечення ринку праці кваліфікованими кадрами та спеціалістами».
«Ринок праці є найскладнішим та найдинамічнішим складовим елементом ринкової економічної системи. Як показує сьогодення, ринок праці диктує свої жорсткі умови – робітник має бути висококваліфікованим!
Отримати хороший диплом та здобути теоретичні знання – лише перший крок, щоб бути професіоналом вищого класу та отримувати високу зарплатню. Найголовніше ж сьогодні для висококваліфікованого робітника – володіти вміннями та навичками роботи з найсучаснішим обладнанням, йти в ногу з часом. Адже від якісної підготовки кадрів залежить доля не лише підприємства, а й області та країни в цілому. Фракція депутатів Хмельницької обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка повністю підтримує політику партії, в тому числі і в сфері профтехосвіти. Ми переконані, що без робочих рук ми не зможемо відродити економічний потенціал України. Наш Лідер добивається підтримки відповідних законів в парламенті для недопущення знищення системи профтехосвіти. На даний момент з обласного бюджету 31% видатків від загального фонду припадає на профтехосвіту!», - наголосив секретар постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів, депутат обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Олександр Дехтярук.
Після завершення пленарного засідання усі учасники Дня депутата перейшли до практичної частини та безпосередньо ознайомились із впровадженням дуальної системи навчання в закладах професійно-технічної освіти та залученням роботодавців до підготовки кваліфікованих робітничих кадрів на функціонуючих підприємствах міста Красилів. Зокрема, учасники Дня депутата відвідали Красилівський професійний ліцей, ТОВ «Завод Красиліввагромаш», ДП «Красилівський агрегатний завод» та ТОВ «Агрокрай». Під час екскурсії підприємствами, депутати мали нагоду ознайомитися з виробами ТОВ «Завод Красиліввагромаш» та ДП «Красилівський агрегатний завод». Також присутні спостерігали за техноголічним процесом виготовлення хлібобулочних виробів, ознайомились із новітнім обладнанням та європейською системою якості виробництва продукції ТМ «Мамин хліб».

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.52
39.55
42.29
42.32

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо