emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Червня 2017 РПЛ 1106

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

ОЛЕГ ЛЯШКО: «МОЄ ЗАВДАННЯ У ПАРЄ – ВІДНОВЛЕННЯ МИРУ В УКРАЇНІ»
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко розповів про свій перший день у якості делегата Парламентської Асамблеї Ради Європи.
"Для нас надзвичайно важлива широка міжнародна солідарність у протидії російській агресії проти України. Саме тому я тут. Сьогодні я провів цілий ряд зустрічей із своїми колегами з різних країн. Тема усіх зустрічей одна: як посилити позиції України, як захистити Україну, як зробити так, щоб весь світ зрозумів: ми захищаємо не тільки власний суверенітет, а і мир у Європі", - заявив народний депутат України.
Політик також наголосив, що мета його перебування у міжнародній установі - мир в Україні.
"Моє завдання - зробити так, щоб в Україні не гинули люди. На жаль, військового шляху вирішення конфлікту немає. Тому має бути широка стратегія, спрямована на реінтеграції Донбасу: звільнення, поглиблення антипутінських санкцій і відновлення української економіки. Буде сильна економіка - буде сильна наша армія, оборона і країна", - підсумував Олег Ляшко.
Присутність лідера Радикальної партії Олега Ляшка у ПАРЄ як делегата від України продиктована однією метою - розширення антипутінського фронту для захисту нашої держави. Радикальна команда Хмельниччини погоджується з позицією партії, що потрібно жорстко відстоювати інтереси України на міжнародній арені, в тому числі посилювати наші позиції у Парламентській Асамблеї Ради Європи.
Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вперше взяв участь у роботі Парламентської Асамблеї Ради Європи як делегат від українського парламенту по квоті Радикальної партії. Під час свого візиту у Страсбург політик закликав президента ПАРЄ Педро Аграмунта піти у відставку.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.64
42.17
42.19

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо