emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Червня 2017 РПЛ 1123

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

ОЛЕГ ЛЯШКО: «Українці захищають не лише власний суверенітет, а й безпеку в усій Європі, тому чекають від Європи не слів, а реальних дій!»
Олег Ляшко під час виступу у ПАРЄ закликав колег відправити у відставку нинішнього президента Асамблеї Педро Аграмунта. Політик обурений тим, що півроку Рада Європи займається питанням його відставки, замість того, щоб вирішувати проблеми порушення прав людини.
«Аграмунт – безсовісний, безвідповідальний та абсолютно безпринципний. Він заручник російської влади, тому не подає добровільно у відставку. Він на російському літаку літав у Сирію, обнімався і цілувався з президентом Башаром Асадом в той час, коли той травив сирійських дітей, а президент Росії вбивав наших співгромадян на Донбасі. Аграмунт дискредитував Асамблею та її принципи верховенства права. Поведінка президента ПАРЄ нівелює та принижує кожного з нас», - наголосив Олег Ляшко.
Народний депутат переконаний, що ця історія повинна послужити уроком для кожного наступного керівника ПАРЄ.
«Кожен президент Ради Європи повинен розуміти, що не має права завдавати шкоди інтересам ПАРЄ та її принципам, заради яких була створена ця організація», - додав Ляшко.
Водночас політик вкотре закликав Раду Європи об’єднати зусилля для відбиття російської агресії.
«Сьогодні російський агресор окупував нашу територію та вбиває українських громадян. Українці сьогодні захищають не лише свою незалежність, а незалежність кожного з вас та мир в Європі. Тому нам потрібна ваша підтримка. Нам потрібна діюча, а не дискредитована Рада Європи через безвідповідальні дії політичного імпотента», - підсумував Ляшко.
Зазначимо, що в той час, коли в ПАРЄ розглядалося питання імпічменту, її нинішній президент Педро Аграмунт втік до Іспанії.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо