emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
6 Липня 2017 РПЛ 1015

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко:"Моє завдання – щоб люди отримували медичну допомогу, а у лікарів була робота і нормальні зарплати!"
Розширення переліку безкоштовних медикаментів за програмою «Доступні ліки» вимагає лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Політик пропонує додати до списку ліки від онкології. Про це народний депутат заявив під час візиту до обласного онкодиспансеру на Чернігівщині.


«У змінах до бюджету передбачається збільшення видатків на 500 мільйонів гривень на програму «Доступні ліки». Ми пропонуємо розширити перелік безкоштовних ліків, щоб медикаменти надавалися не лише від тиску, діабету, серцево-судинних захворювань, а й від онкології. Також, за нашою ініціативою, виділено із держбюджету 200 мільйонів гривень на лікування від онкологічних захворювань дітей, щоб батьки не продавали останнє, коли потрібно полікувати дитину, а лікування проходило за рахунок держави», - наголосив народний депутат.


В онкодиспансері Олег Ляшко заклав капсулу під будівництво нового корпусу. В медзакладі планують звести сучасне радіотерапевтичне відділення, вартість будівництва якого понад 100 мільйонів гривень. Кошти збирали всім світом. Частково допоміг вибити їх з держбюджету лідер РПЛ.


«На жаль, Чернігівщина входить в 10-ку областей за рівнем захворюваності на онкологію. І те, що сьогодні робиться за підтримки обласної та місцевої влади – виділення величезних коштів із державного бюджету – це свідчення уваги до людей та їхніх проблем. Мені приємно, що моя рідна Чернігівщина є прикладом того, як треба дбати про здоров’я українців», - підкреслив Ляшко.

Олег Ляшко різко розкритикував запропоновані урядом нововведення в медичній сфері. Лідер Радикальної партії вважає їх антиукраїнськими.

«Медична реформа повинна переслідувати одну мету – якість і доступність медичних послуг, а не закриття лікарень, скорочення лікарів та перекладання на плечі людей фінансування медицини, що є обов’язком держави. Таким чином медреформа від уряду позбавляє мільйони людей права отримувати належну медичну допомогу, адже не кожен може заплатити за лікування чи операцію», - зазначив народний депутат.

Олег Ляшко запевнив лікарів, що не допустить скорочення медпрацівників.

«Тисячі і тисячі медиків завтра можуть залишитися без роботи в результаті так званої урядової медичної реформи. Вони називають це оптимізацією. Про яку оптимізацію може йти мова, коли, наприклад, на Чернігівщині такий рівень захворюваності? Тому моє завдання – щоб люди отримували медичну допомогу, а у лікарів була робота і нормальні зарплати», - наголосив лідер опозиційної фракції.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо