emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Квітня 2018 РПЛ 965

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко у Черкасах розповів, як відродити тваринництво
Політика Радикальної партії – це відновлення тваринництва, дешеві кредити та підтримка національного виробника. Про це заявив Олег Ляшко під час візиту до Черкаського селекційно-генетичного центру з тваринництва «Прогрес». Політик обурився, що через відсутність підтримки держави, кількість племінних биків на підприємстві зменшилася у 5 разів.

«Відвідав селекційно-генетичний центр з тваринництва «Прогрес», що на Черкащині, де залишилося всього 24 бики із 130. Тому що держава не зацікавлена у власних розробках. І така ситуація - скрізь на фермерських господарствах. Україна встановила рекорд по імпорту м’ясної продукції за останні 5 років. Для того, щоб задовольняти потреби в молочній продукції – потрібно до трьох мільйонів корів. У нас менше двох мільйонів. Ми все життя годували світ, а сьогодні світ годує нас. Замість того, щоб давати роботу українським фермерам та збільшувати поголів’я великої рогатої худоби – ми підтримуємо іноземних селян та корів. Ми пропонуємо законом передбачити на кожен гектар орендованої землі заводити мінімум одну корову. Орендуєш тисячу гектарів землі – побудуй ферми і тримай тисячу корів у селі», - додав Ляшко.

Парламентар назвав основні кроки відродження сільського господарства.

«По-перше, ми вимагаємо заборонити використання пальмової олії. По-друге, встановити дотацій на кожну корову у сільському дворі - мінімум 5 тисяч гривень за голову худоби. По-третє, запровадити аграрно-сировинний збір на зерно, яке вивозять з України. Минулого року з Україні вивезли 42 мільйони тонн зерна і продали на 3 мільярди гривень, а якби вивозили не зерно, а борошно, то заробили б у 3 рази більше, а українці були б із зарплатою», - підкреслив лідер РПЛ.

Депутат наголосив на тому, що підтримувати потрібно внутрішнього інвестора, а не транснаціональних корпорацій.

«Потрібно внести зміни до Конституції, де буде вказано, що «основою аграрного устрою в країні – є фермерське господарство», а не латифундії і транснаціональні корпорації. Економічне зростання і збільшення достатку кожної сім’ї відбудеться через підтримку національного виробника», – підсумував парламентар.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо