emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Травня 2018 Батьківщина 1061

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Вибори до Верховної Ради України мають відбуватися за новим законом

Зламати олігархічну модель управління країною можна лише за умови впровадження виборів за партійними списками.

В ефірі телеканалу «ICTV» Юлія Тимошенко зауважила, що кланова модель правління країною тримається на мажоритарних округах. Саме тому, на її переконання, потрібно прибрати ганебну мажоритарну складову з виборів до парламенту, а вибори до Верховної Ради України мають відбуватися за пропорційним принципом (партійними списками).

Лідер партії «Батьківщина» зазначила, що нині є чинною змішана система виборів, коли 50% складу парламенту формується за партійними списками, а 50% – обирається на мажоритарних округах і нагадала, що повернення до неї відбулося за сприяння Віктора Януковича.

Юлію Тимошенко підтримали також однопартійці з Хмельницького. Представники «Батьківщини» долучилися до всеукраїнської акції на підтримку виборчої реформи «Ні!» виборам за законом Януковича».

«Старі закони не дають провести чесні вибори. Для того, щоб в державі був спокій, для того, щоб не повторювались майдани, потрібно прийняти новий закон про вибори», - наголосив у своєму виступі депутат ВО "Батьківщина» Лев Бірюк.

За підсумками обговорення пропозицій представники політичних партій та громадських організацій направили до депутатів Хмельницької обласної ради лист з проханням звернутися до парламенту України з вимогою негайно прийняти в цілому проект виборчого кодексу та встановити пропорційну виборчу систему з відкритими регіональними списками.

Юлія Тимошенко запевнила, що фракція «Батьківщина» голосуватиме за такий Виборчий кодекс, яким пропонується відмовитися від змішаної системи виборів і запровадити пропорційну систему виборів.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо