emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
17 Травня 2018 РПЛ 858

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Українці повинні пити натуральне молоко!

Лідер Радикальної партії добився ухвалення свого законопроекту про заборону пальмової олії у харчових продуктах, зокрема, у молочних.

Документ підтримали 233 голосами в першому читанні. Недобросовісним виробникам загрожує великий штраф. Ляшко вже назвав це рішення історичним, зазначивши, що після прийняття документа в цілому українці стануть здоровішими і корова повернеться в село.
В результаті тривалої боротьби парламент, нарешті, погодився з аргументами Олега Ляшка і його команди про те, що пальмова олія шкодить здоров'ю українців і гальмує розвиток тваринництва. Дешевий замінник, який викликає рак і серцево-судинні захворювання, робить неконкурентним натуральне молоко. Селяни не можуть здавати його за рентабельною ціною, тому тримати корову в селі стає невигідно. Худобу вирізають, смак домашнього молока українці поступово забувають. Якщо так піде й далі, діти скоро бачитимуть корів тільки на сторінках підручника з природознавства і в музеях, обурюється народний обранець. Зборона ж пальмової олії, за його словами, дозволить зберегти здоров'я українців і відновити національну економіку.
«Торік в Україну завезли більше 200 тонн пальмової олії, нею розбавляють молочні продукти, додають в кондитерські вироби, в результаті українцям продають неякісну продукцію. Потім люди працюють на лікарню і аптеку. Заборона пальмової олії - це робочі місця для українських селян, доходи для сільських сімей, можливість годувати своїх дітей, розвиток національного виробництва і вітчизняної економіки. І ключове - це збереження життя і здоров'я українців. Не можна заради надприбутків труїти людей імпортної бодягою», - переконаний лідер Радикальної партії.
Політик вкотре наголосив, що без села не буде України і закликав владу вжити низку заходів для відродження аграрної галузі. Зокрема, ввести дотації на корів і сільгосптехніку, дати дешеві кредити фермерам, встановити справедливу закупівельну ціну на молоко і відмовитися від штучних заборон на продаж домашніх молочних і м'ясних продуктів.
«Треба створювати робочі місця в селі, відкривати, а не закривати школи і лікарні, дбати про майбутнє українських дітей, добробут і здоров'я української нації. Тільки тоді Україна буде сильною, незалежною і самодостатньою. Нас будуть поважати в світі, коли ми будемо піклуватися про своїх громадян. Досить бомжувати - треба самим заробляти», - закликав Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.68
39.72
43.16
43.19

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо