emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Травня 2018 РПЛ 816

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Щоб менше платити за комуналку, потрібно енергозбереження, а не субсидії
Під час робочого візиту до Маріуполя, Олег Ляшко відвідав Центр для пенсіонерів. У ньому знаходиться зал, в якому навчають працювати за комп'ютером, кабінет лікувальної фізкультури, а також безкоштовна перукарня та швейна майстерня.

Народний депутат подякував людям старшого віку за відбудову України і запевнив, що зробить все, щоб вони не віддавали останні гроші на ліки чи комуналку.

"Слово "пенсіонер" не повинно бути вироком. Виходячи на пенсію, люди мають гідно жити. Для цього має бути достойна пенсія, доступні ліки, нормальні тарифи та повага за вашу роботу. Ви відбудували Маріуполь, а тому від молодшого покоління має бути максимальна підтримка і допомога ", - наголосив політик.

Парламентар завітав до комп'ютерного класу, де пенсіонерів вчили роботі з інтернетом.

"Я дивлюся на вас і ви мені нагадуєте мою маму. Моїй мамі у цьому році 65 і вона з інтернетом на "ти", причому познайомилася з ним всього рік тому. Я добиваюся зниження ціни на ліки, відновлення державного контролю цін та перерахунку пенсій. Не може бути пенсія 1500 гривень, адже на неї не можна купити елементарних речей чи заплатити за комуналку. Тому я хочу, щоб ви в інтернеті шукали не дешеві ліки, а нових друзів і нове спілкування", - підкреслив депутат.

Одна з пенсіонерок в Центрі поскаржилася лідеру Радикальної партії на несправедливі тарифи на комуналку. Олег Ляшко, в свою чергу, пообіцяв зробити так, щоб пенсіонерів не дурили.

"Собівартість видобутку українського газу півтори-дві тисячі гривень. МВФ вимагає підняти до 11 тисяч ціну на газ. Збільшення видобутку власного газу матиме вплив на зниження тарифів. За газ потрібно платити справедливу, а не грабіжницьку ціну. Для цього необхідно встановити за рахунок держбюджету або облгазу лічильники на окрему квартиру, а не один на під'їзд. Це дасть можливість зекономити, щоб не віддавати останнє за комуналку. Крім того, для того, щоб менше платити за комуналку, потрібна енергомодернізація, а не субсидії. Заміна вікон, дверей, котелень, теплотрас дасть можливість знизити вартість тарифів", - вважає Ляшко.

Ляшко розповів, що пропонує Радикальна партія, для того, щоб зробити країну сильною, а українців заможними.

"Ми ніколи не будемо гідно жити без власної економіки, промисловості і підприємств. МВФ дає нам кредити, а замість цього хоче забрати майбутнє, вимагаючи підвищити пенсійний вік чи продати землю. Я хочу, щоб Україна була не сировинною колонією, а сильною вона буде тоді, коли буде потужна промисловість. Бідних і жебраків ніхто не любить, треба самим вчитися заробляти. Сила країни в трудовому потенціалі, висококваліфікованих трудових кадрах і в щасливому дитинстві наших дітей. Я хочу, щоб нас поважав весь світ, а вороги боялися", - підкреслив нардеп і цими словами зірвав оплески в залі.

Пенсіонери пожалілися Ляшку, що пенсії не вистачає на ліки. Народний депутат відповів, що пенсія має бути не менше 3 тисяч гривень, а ціни на ліки мають контролюватися державою.

"Для багатьох людей ліки недоступні через свою ціну. Ми вимагаємо відновлення державного контролю за цінами на ліки, щоб у сусідніх аптеках ціна не відрізнялася на 100-200 гривень. А коли замість ліків продають крейду, то потрібно садити в тюрму років на 5. На пачці пігулок не має бути 300% рентабельності за рахунок українців. Ми вимагаємо розширити програму безкоштовних ліків, щоб там були ліки від онкозахворювань та антибіотики. Я хочу, щоб ви свою пенсію не витрачали на комуналку чи ліки, а купували дітям цукерки, дарували подарунки рідним і могли їсти хліб з маслом. Потрібно ставитися до людей так, як хочеш, щоб до тебе ставилися. Всі ми будемо людьми у пенсійному віці, а тому потрібно цінувати вашу працю і ваше життя", - додав лідер РПЛ звертаючись до пенсіонерів.

Переселенка з Донбасу пані Наталя спитала про наболіле: відновлення миру в Україні. Ляшко заспокоїв жінку і заявив, що зробить все, щоб мільйони українців повернулися додому.

"Головне - відновлення миру в Україні. Наші діти не мають бачити війни і сльози батьків. Ми маємо повернути мир і територіальну цілісність Україні, щоб мільйони людей повернулися до себе додому. На Донбасі наші люди, тому ми повинні об'єднатися та відновити мир. Не мають гинути ні українські військові, ні, тим паче, діти", - підсумував депутат.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо