emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
31 Травня 2018 РПЛ 933

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Гроші – це пусті папірці, а земля – єдине наше багатство!
Якщо повернути корову у кожну хату – українські села не вимиратимуть. У цьому переконаний лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Під час робочої поїздки на Київщину, жителі села Мокрець пожалілися політику, що більшість людей виїхала працювати у великі міста чи за кордон, а ті, хто залишився – не можуть знайти роботу і не знають, як годувати свої сім’ї. Лідер Радикальної партії підкреслив, що такі проблеми – характерні для кожного українського села, але він знає, як їх вирішити.

«Українські села помирають, бо влада проводить таку політику, щоб людей в селі не було. Я пропоную іншу політику: відновлення економіки, створення робочих місць, відродження тваринництва. Щоб у селі була молодь, як колись у моєму дитинстві. Тоді всі їли сало та пили натуральне молоко і були здорові. Коли перейшли на пальмову олію, то діти почали падати на лінійках чи уроках фізкультури. Тому ми добиваємося заборони пальмової олії, щоб селяни більше продавали молока і тримали корів. Минулого року 300 тисяч тонн пальмової олії завезли в Україну, а потім люди працюють, щоб вилікувати онкологію. Хтось собі кишені набиває, а українці останнє виносять з хати, щоб вилікуватися!», - обурився лідер РПЛ.

Щоб дати селянам роботу, Олег Ляшко пропонує навічно закріпити землю за фермерськими господарствами, а не продавати її, як хоче нинішня влада.

«Безкоштовний сир лише в мишоловці! Пам’ятаєте, в 90-і по приватизації розтягнули все? Обіцяли теж: і ваучери, і «золоті» гори. Багато ми отримали цих «золотих» гір? Олігархію і бідність! Так само буде із землею. Сьогодні у будь-який спосіб намагаються нас обдурити, розповідаючи, що продаж землі – це панацея і стимул для економічного розвитку. Це брехня! І боротьба на президентських виборах буде боротьбою за землю. Земля буде або наша, або транснаціональних корпорацій чи МВФ. Їм до лампочки, як ми з вами живемо. А мені не до лампочки, бо я тут живу і це наша країна. Я твердо кажу, що коли стану президентом, я не продам землю, а відновлю агропереробку і корову в селі. Тим, хто тягне Україну у зовнішнє управління, потрібне одне: щоб став президентом той, хто продасть землю. Вони вже надрукували ешелони доларів і тільки чекають продажу землі. Гроші – це пусті папірці, а земля – це єдине наше багатство! Ми повинні себе і інших з неї годувати, а нам пропонують віддати її задарма. Завтра будемо за буханку хліба платити сто доларів, бо везтимуть її з-закордону», - підкреслив Ляшко.

Крім того, селяни скаржились народному депутату на низькі пенсії, високі ціни на ліки та непідйомні тарифи на комуналку.

«Пропрацювавши все життя в колгоспі, люди мають пенсію 1500 гривень, бо працювали за мізерну зарплату або за «галочку», мішок дерті чи трудодні. А зараз у них немає коштів на ліки. Тому ми добиваємося перерахунку пенсій і зниження вартості ліків. В Україні ліки у 5-10 разів дорожче, ніж у сусідніх країнах. Мафія наживається на здоров’ї українців і ще й крейду продають. Ми вимагаємо відновити державний контроль над цінами. Не може бути різниця 100-200 гривень у сусідніх аптеках на один і той самий препарат. На наркоті стільки не наживаються, як на ліках. І рентабельність має бути не 300%, а 20%. А тих, хто продає крейду замість ліків, треба садити років на 10 у тюрму», - наголосив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 21.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.68
39.72
43.16
43.19

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо