emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Червня 2018 Ольга Нагорна 1277

Нещодавно на базі Хмельницької гуманітарно - педагогічної академії відбувся черговий курс "Ліцензія на шлюб" від Соціальної ініціативи "Хтосьне зробить!". Цього разу навчання було розроблено спеціально для студентів - психологів першого курсу, які зможуть використати отримані знання, вміння та навички не лише в особистому житті, але і в професійній діяльності.
Всього відбулося 4 зустрічі, кожна мала свою тему, свій "ключ" для проникнення в таємницю міцних стосунків. Студенти вчилися знайомитися, якісно спілкуватися та контактувати з незнайомими їм особами. Завдяки спеціальним вправам та технікам досліджували власну поведінку у стосунках з іншими, як ми вміємо взаємодіяти в різних ситуаціях, чого чекаємо від себе та від партнера. Також спробували зрозуміти, якими ми бачимо себе і якими нас бачать оточуючі. За допомогою метафоричних карт та техніки раціонально-інтуїтивного малювання досліджували психологічні відмінності чоловіка та жінки, свою поведінку в конфліктах. Розглянули основні етапи, які проходять кожні стосунки за час свого розвитку, познайомилися з мовами любові (основні шляхи вираження та прийняття любові) та визначили свою домінантну мову любові.
Зустрічі проводили психолог Марина Маліновська та Ольга Нагорна, керівник Соціальної ініціативи "Хтось не зробить!" м. Хмельницькийта координатор напрямку "Щаслива сім'я"
Щиро дякуємо Ящук Інні Петрівні, Іщук Тетяні Василівні, Саковській Олені Олександрівній за активну допомогу та сприяння в проведенні цього курсу, студентам, які брали безпосередню участь в цьому навчанні.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.68
39.72
43.16
43.19

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо