emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Червня 2018 РПЛ 1446

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко розповів, як відновити справедливість в Україні
Олег Ляшко добивається справедливості для українців в усіх сферах життя. На цьому будуються всі законодавчі ініціативи Радикальної партії, підкреслив лідер РПЛ під час виступу з трибуни парламенту.

«Справедливість має бути в усьому: в реальній судовій та антикорупційній реформі, справедливий розподіл соціальних благ, в першу чергу, підвищення добробуту українців через підвищення зарплат, справедливість в тому, щоб людина могла реалізувати себе незалежно від того, є в неї мішок грошей, «волохата» рука чи папа, мама-суддя або прокурор. Я радий за дітей, в яких є батьки-судді, прокурори, президенти і депутати. Але, на жаль, таких дітей в Україні значно менше. Більшість дітей – це такі, як Ляшко: або з дитдому, або з інтернату, або з багатодітної малозабезпеченої сім'ї, які щодня працюють, намагаються заробити, вірять в рідну країну і у своїх дітей. От за них ми боремося, за ці мільйони людей!», - наголосив Ляшко.

Народний депутат розповів, що його команда добилася справедливості на Тернопільщині, де жителі більше 10 сіл прагнуть об’єднатися в ОТГ, але їм заважали місцеві чиновники.

«Біля трибуни не вистачає наших колег Ігоря Мосійчука та Дмитра Лінька, тому що сьогодні на Тернопільщині разом із потужною місцевою командою Радикальної партії на чолі з Богданом Яциковським ми вибороли право місцевих жителів на те, щоб створити свою Білецьку громаду. Тисячі людей повстали, бо їм відмовляли у справедливості, у праві жити в своїй громаді. Команда Радикальної партії допомогла людям вибороти справедливість. І оці маленькі струмочки боротьби за правду, за справедливість, складуться у велику благодатну річку. В результаті українська земля буде процвітати, а люди будуть жити на ній достойно», - зазначив лідер РПЛ.

Так само Олег Ляшко добивається справедливості на Луганщині, де в селян забрали землю.

«На моїй рідній Луганщині, у Білокуракинському районі в селі Шарівка, забрали сіножаті в селян. Це більше 200 гектарів. Місцевий бандюг на прізвище Дєточка під прикриттям одного провладного депутата вкрав у селян землю. Сьогодні людям ніде вигнати на пасовище корів. В моєму рідному селі Лизівка, на тій же Білокуракинщині, було колись три ферми. Сьогодні ні однієї. Боротьба за справедливість – це повернення землі селянам і в селі Шарівка на Білокуракинщині, і в сотнях інших українських сіл по всій країні, де глитаї забирають у людей землю, підробляють договори, позбавляють можливості годувати свою корову і годувати своїх дітей», - обурився політик.

Лідер РПЛ закликав всіх приєднатися до боротьби за справедливість для українців.

«Боротьба за справедливість – це відновлення державних програм підтримки тваринництва та агропереробки, щоб торгувати не зерном, а готовою продукцією, не землею, селянами і їхніми дітьми, а заробляти. Боротьба за справедливість – це доступні ліки. Мільйони українців сьогодні позбавлені можливості лікуватись та купувати ліки, бо у них немає пенсії, на яку вони заслужили. Боротьба за справедливість – це звільнення заступника міністра охорони здоров'я Лінчевського, який сказав, що «хворих на онкологію лікувати не треба, бо вони помруть». Сергій Никитюк з Рівного 5 років бореться проти онкології так само, як і Мирослава Третяк із Березнівського району Рівненщини. Вони борються, незважаючи на те, що чиновники вважають, що вони помруть. Давайте боротися за справедливість!», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.68
39.72
43.16
43.19

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо