emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Червня 2018 РПЛ 714

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Багатство України не в олігархах чи президентах, а в кожній дитині!
Олег Ляшко встановлюватиме сучасні спортивні майданчики та басейни у кожному райценрі України. Це пообіцяв лідер Радикальної партії у Сновську на Чернігівщині. За його сприяння у місті з’явилося нове футбольне поле та відремонтована дитячо-юнацька спортивна школа на понад 1,5 мільйона гривень.

«Все це ми робимо заради дітей, щоб вони не тинялися по вулицях, не пили, не курили, а займалися спортом, ставили рекорди, були здоровими і прославляли свою країну. Буде здорова нація – буде успішна Україна! Ми добиваємося збільшення видатків на фізкультуру і спорт, спортмайданчики, оснащення спортивних баз та шкіл. У кожному райцентрі та селі повинен бути стадіон, басейн, ДЮСШ. Коли влада інвестує у прокурорів і суддів, а забуває про дітей, то майбутнього у країни не буде. Багатство України не в олігархах чи президентах, а в кожній дитині!», - переконаний Ляшко.

Політик приїхав не з порожніми руками – привіз подарунки та смаколики, які вручив кожному особисто. Діти від Олега Ляшка були у захваті.

«Хочу, щоб у вас були світові досягнення і ви були найкращими. А ми зробимо все, щоб у вас були найкращі умови для спортивних досягнень і встановлення рекордів. Щоб завдяки вашим рекордам щодня на всіх змаганнях лунав гімн України і піднімався український прапор», - підкреслив Ляшко.

Це не перший об’єкт, який ремонтується у Сновську завдяки лідеру РПЛ. Цього року політик посприяв виділенню масштабного фінансування з держбюджету: 1,5 мільйона гривень на капітальний ремонт даху центру дитячої і юнацької творчості, 700 тисяч гривень на реконструкцію загально-освітньої школи №1, майже 1,5 мільйона на відбудову стадіону «Колос», а також понад 3,5 мільйона гривень на ремонти доріг та 1,4 мільйона гривень на відновлення приміщення районної лікарні. Сновці щиро подякували Олегу Ляшку за допомогу і вручили нагороду.

«Відремонтовані школи, центри дитячої творчості, дороги. Отакою має бути вся країна. Не тільки столицю відбудовувати, а й кожне містечко, село та райцентр, бо з них складається Україна. Капітальний ремонт потрібно робити у кожному куточку країни. Німецький канцлер Бісмарк казав: «Хто не фінансує освіту – фінансуватиме тюрми». Нам треба менше тюрем, а більше шкіл, дитсадків, спортмайданчиків, щоб у глобальному світі наші діти перемагали та робили нашу країну сильною. Це інвестиції в кожну дитину – це інвестиції в майбутнє!», - вважає лідер РПЛ.

Мешканці Сновська попросили у Олега Ляшка допомогти у відновлення їдальні гімназії, яка згоріла 2 роки тому. Політик пообіцяв не залишити сновців у біді.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 13.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.66
42.67

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо